Потрес! Астролог се кълне, че СТОЙКА ще бъде ПОБЕДИТЕЛ!

2049
17 Декември 2012, 13:14


Вместо фаворитите Нед и Боби звездите били на страната на пишман-актрисата

Астрологът Пресиян шокира зрителите с прогнозата си, че Стойка ще спечели!

Докато в изповедалнята тризначките, Миро, Лили и Зейнеб се сдавиха в опитите си да охарактеризират Нед, а Гала дуднеше в студиото пред Любо Дилов и Патрашкова за Боби и Цеце, неочаквано една „пипируда” смачка мъжкарите.

Според поканения в „На кафе” Пресиян, не някой друг, а точно кресливата Стойка щяла да триумфира! Така му говорели звездите! Момата от Пловдив била зодия „Водолей” и довечера щял да дойде нейният час!

Това признание изуми почти всички участващи в разговора. Тризначките – то се знае, че писнаха на умряло. Миро – с което доказа, що за „джентълмен” е, рече, че наистина това е доказателство, че идва Края на света.

Любен Дилов-син реагира типично в стила си с много хумор и дебелашки намек, какво мисли за астрологията.

Единственото хубаво в предсказанията на астролога са, че Лестер е с най-добрата звездна карта от съквартирантите в Къщата. Че нямал да спечели колата било ясно, но във всички случаи го чакал бляскав живот!


Източник: kliuki.netЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 5.44 mb
total execution time: 79.009056091309 miliseconds
mysql execution time: 31.621694564819 milliseconds