Потрес! Бившият прокурор Филчев замервал с хляб магазинерка (За капак – наругал я)

1303
29 Март 2015, 13:31


Магазинерка си навлече гнева и свръхагресивното поведение на бившия главен прокурорНикола Филчев, узна HotArena!

 

В дипломатическия блок №3 в столичния квартал „Витоша” живеят предимно служители от чуждестранните посолства, както и наши прокурори и следователи. Заради това и трите входа на елитния блок са поставени под денонощна охрана, описва „Уикенд“.

 

Преди няколко години на гардовете им се наложило да спасяват продавачката от магазина от разбеснелия се Филчев. Инцидентът се случил пред очите на още десетина клиенти – чужденци и служители в посолствата. Тогавашният обвинител №1 на републиката влязъл в магазина за хранителни стоки, за да си вземе безалкохолно и хляб.

 

Секунди след като продавачката му подала пликчето със самуна се разиграл страхотен панаир. Филчев, целият почервенял, замерил с все сила с хляба продавачката и започнал да удря с юмруци и да рита хладилната витрина.

 

„Ама гъско, кьорава ли си, ма! Не виждаш ли, че тоя хляб е твърд, зъбите ли искаш да си счупя!”, с разкривено от ярост лице крещял главния прокурор. Един от шашардисаните клиенти излязъл навън и ожесточено започнал да ръкомаха към охраната от будката. За щастие бодигардовете се отзовали бързо преди главния прокурор да е докопал я ножа, с който се реже сиренето, я някакъв друг остър предмет.

 

При вида на охранителите Филчев се поуспокоил и напуснал магазина, без да си вземе покупките. Минути по-късно пред блока се появили два мерцедеса на НСО, а притеснените бодигардове на главния прокурор веднага нахълтали в магазина, за да научат какво се е случило.

 

Единият от тях помолил момичето да не идва на работа няколко дни, а други се запътили към шестия етаж, където живеел главния прокурор.

 

 Дни по-късно цялата охрана на Никола Филчев била наказана с жестоки глоби. По устав гардовете трябвало да са неотлъчно до висшия магистрат дори когато той премине бариерата на охранявания блок на БОДК. Задължение на охранителите било да го придружат до входната врата на апартамента му, както и да обезопасят асансьора.

 

Те обаче не го правили, тъй като Филчев се сърдел и недоволствал, че дори по малка нужда не може да отиде сам.

 

Малко по-късно тогавашния главен прокурор напуснал кооперацията и за съседите настъпили щастливи дни.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
генерал Бонев
преди 2 години
0
Долнопробни лъжи на тъпи журналисти - проститутки на Костоф
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лора
преди 3 години
0
Хлябът е свещен ,а да го оскверняваш и обиждаш човек в същото време е двоен грях ,как не го е срам ,ама такава ни е държавата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени