ПОТРЕС! Благо Джизъса се отрече от Господ заради Есмер! Отказа се от църковен брак (+ Неизвестни подробности около сватбата)

https://hotarena.net/pod-pricel/potres-blago-djizasa-se-otreche-ot-gospod-zaradi-esmer-otkaza-se-ot-carkoven-brak HotArena.net
ПОТРЕС! Благо Джизъса се отрече от Господ заради Есмер! Отказа се от църковен брак (+ Неизвестни подробности около сватбата)

Пази Боже! Благо Джизъса се отрече от Господ, научи HotArena.

Заради брака си с мюсюлманката Есмер Омерова, футболистът обърна гръб на църквата.

 

Заради различната религия на булката венчавка, в която мъжът и жената си дават обет за съпружеска вярност пред Бога и Църквата, за да е благословен техния съюз и потомството им, така и не се състоя на помпозната церемония във вилната резиденция на руските олигарси край Москва – „Довиль”. 33-годишният футболист и шампионката по танго се обвързаха само чрез граждански брак, пише \"Уикенд\".

 

За да прояви солидарност към семейството на съпругата си, което изповядва ислям, Благой Георгиев се е принудил да се откаже от църковния си брак. Това е било условието, което бащата и майката на Есмер поставили пред футболиста. Омерови са силно религиозни, спазват мюсюлманските обичаи и каноните в Корана, които са особено стриктни към жените и не толерират

 

бракосъчетанията им с друговерци

 

Джизъса е имал намерение да покани един от патриарсите на Руската църква, за да благослови брака му с Есмер Омерова. Но след като разбрал, че няма да излезе на глава с новите си роднини, последните дни изкарал в молитви, притеснен и изнервен, че ще извърши поредното си грехопадение.

 

И така сватбата зад гърба на Господ се състоя на 19 септември, събота, във вилното селище „Довиль”, на десетина километра от Москва, в което имоти притежават един от най-влиятелните мъже в Русия. Благой се венча далеч от България - и то напълно умишлено, тъй като бившият футболен национал го играе жестоко обиден на целокупния български народ за подигравателното, но напълно основателно отношение след посегателството му върху историческия паметник на Италия – Колизеума в Рим.

 

Месец и половина е отнела подготовката

 

на сватбата на хората, ангажирани от Георгиев – най-известната дизайнерка на сватби в Русия Юлия Шакирова и московската агенция „Голден Уеддинг”. За тържеството е била построена специална подвижна сцена и купол, за да могат младоженците да се оженят по средата на басейна в „Довиль”. Сцената е била декорирана с почти 300 бели свещи. Две оранжерии от Москва и една от Санкт Петербург са доставили близо 10 000 стръка живи цветя за аранжировката. Събитието наистина се е превърнало в цветна градина, а от тавана на ресторанта висели ухайни китки, примесени с 5000 гирлянди с кристали „Сваровски”.

 

И сякаш, за да е пълен кичът на помпозното тържество парвенюто от Суходол нае диви животни – тигрица и леопард, от московския дресировчик Марина Кудасова. Тигрицата Шакира, която партнира на булката му в предсватбената й фотосесия, е истинска звезда в Русия. Голямата котка е участвала в клипове на Филип Киркоров, в няколко руски сериали и филми, дори се е снимала с любимия дизайнер на Джизъса Филип Плейн в една от рекламните му кампании.

 

Булката на хапчета преди да каже „Да”

 

Последните два дни преди да се бракосъчетае с любителя на маркови жени Благой Георгиев, Есмер Омерова изкарала на леки успокоителни.

 

Напрежението около подготовката и вълнението, че ще се задоми с известния в руската Премиер лига футболист, й дошли в повече. Нощта преди да изрече съдбовното „Да” Есмер не мигнала нито минута. А щом се омъжи, побърза да сподели в „Инстаграм” как още не й се вярва, че вече е семейна жена и то каква – г-жа Георгиева.

 

Сватбата пред провал заради бурен вятър

 

Метеорологичната обстановка в Подмосковието силно притеснило организаторите на сватбената церемония. Цветната декорация около басейна била монтирана ден по-рано, но в сутрешните часове на уречения ден излязъл бурен вятър.

 

11 Коментара

doni

преди 8 години

Ne vi li pisna da pishete gluposti dreme mu na Blago toi si e dobre a vie umirate ot muka i zavist pishete poruchkovi statii no nqma nikakuv smisul ot tqh

Коментирай

Жоро

преди 8 години

Някои хора за пари всичко правят

Коментирай

кати

преди 8 години

Има време,doni.........ЩЕ МУ ЗАДРЕМЕ МНОГО ЯКО НА БЛАГОЙ....споко!!!!

Коментирай

Аз

преди 8 години

Като иска да шпори туркинче сега трябва да почне да си татуира и луни, а не кръстове да му направят късен сюнет и е готов гелосаният малоумник!

Коментирай

Ха

преди 8 години

Има ли значение вероизповеданието, щом обичаш някого!!! Никакво!

Коментирай

,,,,,

преди 8 години

От кaкво сте потресени?Дa не би дa имaт религиозен брaк по мюсюлмaнските обичaй или е приел ислямa,кaто Фрaнк Рибери.Товa че се е нaшaрил с християнските символи не го прaви вярвaщ.

Коментирай

lili

преди 8 години

za vashe svedenie Blago ne se e otkazal ot Gospod a vie se chudite kak da si zapulnite saitovete

Коментирай

567

преди 8 години

Не разбрахте ли че този е кух като пън и всичките му действия са за да се прави на интересен.Много бил набожен християнин, но се жени за мюсюлманка.Много държал на децата си, но ги зарязва.Много влюбен все в поредната , след това и бие шута.Хората са казали- гледайте действията, а неговите говорят само, че е един самовлюбен егоист, който се лашка насам натам според настроението, без да си дава сметка какви са последиците от действията му.Тоя е по-тъп и самовлюбен от всички плеймейтки взети заедно.

Коментирай

ohhhh

преди 8 години

Ohhhh neshto mnogo te e qd na toq kuh kato pun kakto go narichash,dreme mu na nego. Shtom si e vzel decata i na svatbata mu da budat naistina durji na tqh.Iska ti se da e tup no ne e daje si e ekstra shtom ostavi onaq Hristina znachi ima neshto v glavata,a si e vzel bulka koqto ima pari poveche i ot nego ,shtom e ot mnogo bogato semeistvo kakto cheta po presata=

Коментирай

hannah

преди 8 години

не го знам ни младежа, ни момата...обаче...искам да вметна едно непредубедено мнение за малкото снимки от това събитие в сайта - много стил и шик, очевидно е правено с много пари, но без помпозност и с много вкус и усет за детайла....невероятно елегатна украса от живи цветя, стилно облечени млади хора.....красота.... кич е дума с друго значение....тук кич не виждам...

Коментирай

Dani

преди 8 години

Zaradi braka si s miusiulmankata futbolista ne e 'obarnal grab na tsarkvata' i svadbata ne e bila 'zad garba na Gospod',- kakto pishete v statiata., mnogo gramki izrazi izpolzuvate! Kolko smeseni brakove, otkam religia, ima po sveta.........i znachi li,che horata, skliuchili gi, se otkazvat ot Bog, poneze partniora im e ot druga religia?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.