Потрес! Ето я цялата истина за веждите на Катрин Вачева! (Дала $700 за тях, а всички им се подиграват)

https://hotarena.net/laifstail/potres-eto-ia-cialata-istina-za-vejdite-na-katrin-vacheva HotArena.net
Потрес! Ето я цялата истина за веждите на Катрин Вачева! (Дала $700 за тях, а всички им се подиграват)

Защо са такива веждите на Катрин Вачева, не спират да си задават въпроса както съквартирантите във „ВИП Брадър“, така и редовните зрители на шоуто, узна HotArena.

 

Визията на брюнетката не спира да поражда въпроси у околните, но тя предпочита да мълчи за десетките козметични корекции върху тялото и лицето си, пише „Всеки ден“.

 

Очевидно най-интересна е историята с веждите, които придават откровено грозен вид на лицето й. Линиите над очите на Катрин шашкат околните както с рошавия си вид, така и с огромната си форма.

 

Оказва се, че Вачева се е възползвала от услугите на клиника по присаждане на коса в Истанбул през 2012 г., след като сама съсипала веждите си. Първоначално тя ги скубела, след което започнала да ги бръсне и да си ги рисувала с черен молив. Опитала и от услугите на столични козметички, които й направили перманентен грим, премахвайки окосмяването във въпросната зона, но ефектът отново не бил задоволителен.

 

Накрая мургавелката хванала пътя за Истанбул, където се оставила в ръцете на специалисти по присаждане на коса в профилирана клиника. Освен по главата обаче турските лекари се справяли със сеенето на косми навсякъде по лицето и тялото и Катрин броила $700 за корекция на веждите. Процедурата се извършила с местна упойка и лекарите присадили нови вежди на Вачева, вземайки косъмчета от долната част на гърба й.

 

Въпреки интервенцията обаче веждите на Катрин отново не са в прилична форма заради конструкцията на космите от гърба й, които са дебели и твърди и не могат да изглеждат като естествено окосмение над очите.

10 Коментара

СмЕЕЕЕх

преди 8 години

Ахахха това ми хареса, уж да замажете гафа я изкарахте космата като горила с твърда четина по гърба хахахахаххаха! Уникални сте!

Коментирай

?

преди 8 години

Къде в долната част на гърба има такива косми?

Коментирай

бай Хой

преди 8 години

Под "долната част на гърба" аз разбирам "задника". И ако наистина е така, не искам да си представям по-нататък :D:D:D

Коментирай

777

преди 8 години

КОСМИТЕ СА ВЗЕТИ ОТ МЯСТОТО ПОД ПЪПА Й, НО НЕ И ОТ КРЪСТА!

Коментирай

69

преди 8 години

Ne samo vejdite tq izcqlo e grozna. Tova ako e model az sam trolei,bradar molqte ne q davaI v blizak kadar s tova nadup4eno lice vse edno e obstrelvana s kala6nik.

Коментирай

Haha

преди 8 години

От долната част на гърба ,демек гъзъ?те направо май задника и са присадили на лицето!

Коментирай

ПО КЪДРАВОСТТА ИМ

преди 8 години

МАЙ СА ОТ МЕЖДУКРАЧИЕТО И, ТАМ СА РОШАВИ И ДЕБЕЛИ,А ТАЯ "УБАВИЦА" СИ Е ПОМИСЛИЛА, ЧЕ ЩЕ И ИЗПИШАТ ОЧИТЕ, НОООО...

Коментирай

sis

преди 8 години

Ne znam dokolko e vqrno tova , koeto e napisano. Moga da vi kaja , 4e daje i da se zakleq- vijdala sum edna ot priqtelki te mi 4e ima6e baq kosmi v dolnata 4ast na gurba si- tova ozna4ava 4e moje i da e vqrno napisanoto. Ne se podigravayte - hormoni. Vie ako ne ste vijdali ne6to i ne ste go 4uli neozna4ava 4e tova go nqma.

Коментирай

sis

преди 8 години

i o6te dolnata 4ast na gurba ne e guza a krusta na 4ovek. Ne si mislete, 4e haresvam Katrin. Prosto iskah da vi kaja tova.

Коментирай

todor batkata

преди 8 години

Nikoi pove4e da ne e kazal losha duma za krasivata Katrin 4e shte vi razmaja ,nqmate o4i za krasotaat nito za vytreshnata nito za vynshnata zatova zatvarqite si mrysnite usti 4e shte lejite po bolnicite ako vi nabaram Za ostanalite pritejateli na vyzvisheno 4uvstvo I uset za krasota mazutni celuvki ot nai krasiviq grad- BURGAS

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.