Потрес! Фики роден от кръвосмешение (Майка му – втора братовчедка на Тони Стораро)

8317
05 Март 2015, 17:00


Фолкаджията Фики, който набра популярност с бързи темпове, е роден от кръвосмешение, научи HotArena!

 

20-годишният Фикрет Тунджер Али, както е рожденото име на изпънителя, е плод на любовта на баща му Тони Стораро и майка му Валя, които всъщност са втори братовчеди, пише „Уикенд“.

 

Въпреки че у нас според Семейния кодекс е забранена женитбата между братя и сестри и техните деца до четвърта степен включително, Тони и Валя вдигнали сватба.

 

Няколко от най-близките колеги на изпълнителя на „Нема пари” били наясно с кръвосмешението в неговото семейство, а малцината посветени в семейната тайна, мислели, че Тони и Валя имат много далечна роднинска връзка.

 

„Ожених се за моята съпруга Валя още преди да стана войник и на бял свят вече се беше появил големия ни син. Гаджета сме още от 12-годишни. Но преди сватбата не съм бил с нея. По нашата традиция това е закон. С Валя много се обичахме и затова решихме първо да се оженим, и след това другите неща”, признава 38-годишният Стораро.

 

Тони и Валя се запознали на градския басейн в родния им град Шумен, когато били 12-годишни. Едва по-късно случайно разбрали, че са кръвни роднини. Кръвосмешението им не попречило на любовта им, но според мюсюлманските закони Валя трябвало да се омъжи девствена. Затова Валя и Тони консумирали връзката си чак когато младоженецът станал пълнолетен. Булката обаче била едва на 16.

 

В началото на кариерата си певецът криел, че е женен. Още с първите стъпки в музикалния бизнес на Тони му станало ясно, че не само на жените, но и на мъжете в този бранш не им е никак лесно. Когато стартирал кариерата си, Стораро бил посъветван от старите кучета в бранша да не разкрива пред почитателките си, че е семеев.

 

Продуцентите на Тони също настоявали певецът да се представя за ерген, за да му създадат образа на мачо. Заради имиджа му на необвързан сексимвол Тони и съпругата му били на крачка от развод. Факт е, че Стораро доста обичада кръшка и е спал с поне 150 жени, откакто е звезда.

 

„Валя е невероятна жена, тя е с мен още отпреди да стана звездата Тони Стораро и ме е подкрепяла в най-трудните моменти. В началото много трудно прие лъжата ми, че съм свободен мъж, имахме проблеми, но постепенно свикна и разбра, че всичко е в името на кариерата ми”, признава Тони.

 

Семейство Стораро настоявало Фики също да спази семейните традиции и да си намери девствена булка. Те хем искали по-големият им син да се ожени по любов за красиво момиче от техния етнос, хем снаха им да е тиха и скромна девойка. Разкрепостеният певец пък се чудел как да угоди на желанието на родителите си, тъй като в обкръжението му изобщо нямало такива момичета.

 

„И аз искам да спазя тази традиция, но не знам къде ще намеря това момиче. Важното е да е правилното, пък...”, философства 20-годишният Фики.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени