ПОТРЕС! Мъжът на Гала зарязал 3-месечното си бебе заради нея! ТВ звездата тормозела бившата жена на гаджето си с грозни съобщения (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/potres-majat-na-gala-zariazal-3-mesechnoto-si-bebe-zaradi-neia-tv-zvezdata-tormozela-bivshata-jena-na-gadjeto-si-s-grozni-saobshteniia HotArena.net
ПОТРЕС! Мъжът на Гала зарязал 3-месечното си бебе заради нея! ТВ звездата тормозела бившата жена на гаджето си с грозни съобщения (Подробности)

ТВ водещата Гала и нейният любим мъж Стефан твърдят, че искат да остареят заедно. Години наред звезздата отказва да даде подробности за тяхното запознанство. Ок азва се, че блондинката е успяла да разтури дългогодишния брак на партньора си и оставила 3-месечното му бебе без бащина грижа, узна HotArena.

 

Бившата съпруга на Стефан – Росица и той се оженили през 2005 г., а през 2006 г. се родила дъщеричката им Никол. По същото време в живота им се намесила и Гала. Наглостта на блондинката нямала край и тя си позволявала да пише мръсни съобщения на Стефан дори през нощта. Съпругата му се усъмнила, попитала го директно, но той отрекъл да се среща с друга.

 

Малко след това той започнал да крие телефона си под дивана, ходел с него в банята, а накрая на месеца дошли разпечатките от мобилния оператор и Роси видяла, че разговорите на мъжа й с любовницата му са почти денонощни. Разплакала се от унижението, но не знаела чий е номерът. След броени дни нейна приятелка – комшийка на Гала, случайно й казала, че водещата има нов мъж, който непрекъснато й остува в семейното й жилище с първия й съпруг Косьо Будев. Оказало се, че това е Стефан, който лъжел жена си, че ходи по работа в провинцията, разказва „Ретро“.

 

Росица позвъняла на Гала, но водещата не й вдигнала. Решила да й пусне смс с въпрос – дали е наясно, че любовникът й има жена и дете. Хапливата русокоска не й останала длъжна и отговорила: „Ти си злобна, саркастична и пошла. Замисли се защо твоят мъж е при мен, а не при теб“. Атаката на Гала продължила и след това от различни мобилни номера. Пишела на Роси, че е грозна и дебела и не заслужавала мъжа си. Не след дълго дъщеричката й от Стефан се разболяла, състоянието й е било критично, а той дори не се появил за подкрепа. Самата Гала също знаела за болестта на детето, но останала нехайна.

 

Когато връзката на Гала става обществено достояние, Стефан вече е разведен.

15 Коментара

Didi

преди 6 години

Скоро не бях чела нещо по-гнусно

Коментирай

Рони

преди 6 години

Диди, кое гнусното? Това се знае от години.

Коментирай

Иво

преди 6 години

Нова телевизия узаконява нвзаконни връзки .Що за морал ? Това е престъпление ! СЕМ да се вземат в ръце ! Пример и то лош е това . По слабо предаване няма и по кабеларките .Баба и младеж .Гала е подпухнала от пластични операции. Надува главите на зрителите .

Коментирай

Киро верния

преди 6 години

Тази гнусна дърта помия е толкова проста но и много мазна и хитра глупака ще си плати тъпкано с дъртата ще о се връща няма ненаказана курва утре с дъщеря и така ще постъпят

Коментирай

666

преди 6 години

Тази история отдавна се знае.Но искам да попитам защо Гала набутва мъжкото си жиголо в ефир? Какво разбира той от телевизия и какво прави този мухльо в женско предаване? Не гледам предаването и нямам намерение да го гледам, но вече да си набутва някаква овца безработния мъж държанка ми идва в повече.При условие, че е пълно с млади хора завършили журналистика.Много нагло и тъпо, дръж си го до полата да не ти избяга този не мъж.

Коментирай

ani

преди 6 години

nali na vremeto razvede I Budev,da se omajI za nego?A Budev ne be6e parviq,na kogoto razvali semeistvoto.....Tq si e razturi ka6ta!

Коментирай

Ха ха

преди 6 години

Има и студентска история на великата телевизионната с подобен сюжет. Търново помни.

Коментирай

Ан

преди 6 години

Предаването има продуценти,редактор и те тъкмят нещата....

Коментирай

111

преди 6 години

Уникална новина! Уникална - на има-няма 10 години... Що ли влизам да си губя времето с вашите тъпотии. Айде, дръм!

Коментирай

Гуца от Сунгурларе

преди 6 години

То пък и един мъж.... много женствен изглежда на фона на Гала ;)

Коментирай

виждащ

преди 6 години

Иво, който има морални устои никога няма да отиде и да разваля чужди семейства.Това е от възпитанието ,от семейството и ,явно и е заложено в гена да е разпоретина от класа и да разваля семейства.Каквото и да се изпише за нея ,тя няма да стане по-млада,по-красива, нито по-умна,ще си е все същата Плевенска простакеса

Коментирай

Плевенска разпоретина

преди 6 години

Гала се ебеше с бащата на мое бивше гадже, преди има няма 20 години. Тогава още беше момиче на късмета.

Коментирай

преди 6 години

В Нова ТВ е бардак, там всеки се ебе с всеки.

Коментирай

преди 6 години

Не на късмета, а на повикване.

Коментирай

Б

преди 6 години

А откъде дойде името и Гала?з От връзката и с един художник,естествено женен.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.