ПОТРЕС! Виж правописа на Златка (ФОТО)

2745
12 Ноември 2012, 15:16


Плеймейтката направо шашна с правописа си

Че Златка Димитрова не може да различи север и юг и че не познава географията вече е ясно. Но в пълен шок изпаднахме при вида на правописа на плеймейтката. Моделката направо потресе със знанията си по правопис. И дори едно изречение не успя да напише вярно.

 

Всички си спомнят с какъв трепет Златка написа до Биг Брадър бележка, в която моли мисията й да се грижи за Багата да продължи още един ден. Моделката обаче просълзи зрителите не само с молбата си, но и с уменията си по правопис.

 

Бележката й се състоеше от едно-единствено изречение и то бе написано грешно. „Моля ви, нека мисията „приключе“ утре!“, написа моделката. Молбата на Злати бе удовлетворена, но правописа й предизвика тотален шок. „Елементарни познания по правопис няма, а се има за ВИП“, негодуват форумци. Други се чудят как моделката въобще е успяла да завърши ВУЗ и кой й е дал дипломата за висше. Много от тях са на мнение, че напусне ли къщата, освен уроци по география моделката ще трябва да си наеме и учител по български език, пишат от skandalno.net.

 

Наред с уроците по правопис и география бихме препоръчали на моделката да вземе и някой друг урок по етикет. Все пак за „ВИП дама“, за каквато се има, Злати се държи доста селски.

 

Източник: kliuki.net
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
USUF
преди 5 години
0
Тази възпълна плеймейтка си спечели прякор с тези изцепки по география и български :) "Златка- Тъпото" По кофти е това, че има и други като нея! Деветдесет и осем процента от коментарите в нета са с елементарни правописни грешки .......................................
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Индипендънт
преди 5 години
0
МислиМ, че не е лошо компетентните органи да я поразпитат- Колко и струва дипломата за вишО и от кого я е закупила ! За да се пресекат тия порочни практики !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени