Потресаващи данни за смъртта на Даяна! (Тони Блеър се съмнява, че това е просто катастрофа)

3922
09 Януари 2016, 13:59


Британският премиер се съмнява под моста в Париж да се е случил просто инцидент. Поверителен разговор между Тони Блеър и Бил Клинтън в нощта, в която загина принцеса Даяна, изтече в медиите, видя HotArena.

Стенограмата от над 500 страници бе публикувана от Daily Mail.От нея става ясно, че тогавашният британски премиер Тони Блеър е позвънил по телефона на американския президент Бил Клинтън, съобщавайки, че „звездата изгасна”.

„Здравей, Бил. Това е ужасно, просто ужасно. Лично на мен ще ми липсва, тя беше като звезда. И ето, че звездата угасна. Тя беше от обикновено семейство, но за простите хора беше необикновена”, казва Блеър.

„Да, това е ужасно. Хората я обичаха”, заявява Бил Клинтън. „Видяхме се преди седмица, обядвахме заедно с принц Уилям”, отбелязва британският премиер. А американският президент изказва притеснение за децата й.

„Тя умееше да намира общ език с абсолютно всеки човек. По-големият й син прилича на нея, той е спокоен като майка си”, казва още Тони Блеър.

Попитан за подробности около инцидента, той заявява, че е възможно телохранителят на принцесата да е жив и да знае нещо.

„В хотела са поискали кола и шофьор. Говорят, че са й пратили пиян водач. Посолството и френското правителство не знаят нищо”, коментира Блеър. Той споделя недоверието си, че под моста Алма в Париж се е случил просто инцидент. „Това просто е невъзможно, твърди се, че са карали със 100 мили в час. С такава скорост не могат да минат през този тунел”, посочва Блеър.  „Би трябвало да се обърнат на пътя и да се врежат в стената”, отбелязва от своя страна Клинтън.

Принцеса Даяна загина при автомобилна катастрофа в тунел в Париж заедно с Доди ал Файед и техния шофьор Анри Пол на 31 август 1997 година. Колата им Мерцедес-Бенц S280 се разби в тринадесетата колона на тунела Алма. Причините за инцидента и към момента остават загадка. Според една от версиите шофьорът е бил мъртво пиян, според друга е карал с превишена скорост, за да се измъкне на папараците. Единственият оцелял при катастрофата е бодигардът. Той обаче получава сериозни травми, губи паметта си, което пък попречи на полицията с точност да възстанови картината на трагедията.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени