Потресаващо! Ето как се правят колбасите (Видео)

4403
21 Октомври 2013, 10:24


След това видео вече няма да сте същите! Потресаващи кадри от производство на колбаси взривиха интернет, видя HotArena.net.

 

Хиляди потребители в социалните мрежи останаха ужасени от снимките как се приготвят саламите в производствените цехове. А много от тях отказаха месото окончателно.

 

Видеото е заснето в цех за производство на колбаси в Русия, но потребители коментират, че в родните цехове храната се приготвя по същия начин.

 

"Не стига, че правят саламите от разни кожи, хрущяли, кокали, мазнини и не знам още какво от животните и я има 5% истинско месо, я няма, но това вече преминава през всякакви граници!“, възмущава се млад мъж видял кадрите.

 

„Същото се случва и в производството на други хранителни продукти, не знам защо е необходимо да го видите, за да го разберете.“, пише друг.

 

„Тази продукция залива Черноморието ни. На всеки ъгъл вече има кулинарен магазин.“, сигнализират още ужасени потребители във форумите, пише pik.bg.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.32 mb
total execution time: 46.743869781494 miliseconds
mysql execution time: 19.257783889771 milliseconds