Потвърдено! Алисия е новата на Бирмата! Всичко за връзката им

https://hotarena.net/laifstail/potvardeno-alisiia-e-novata-na-birmata-vsichko-za-vrazkata-im HotArena.net
Потвърдено! Алисия е новата на Бирмата! Всичко за връзката им

Слуховете, че Бирмата има взимане-даване с Алисия се потвърдиха.

 

Колеги на певицата разказаха шокирани за новата връзка на фолк дивата с Георги Станоев, узна HotArena.

 

Милионерският син и фурията досега се криели, но по време на снимките към последното дуетно парче на певицата демонстрирали открито отношенията си.

 

Всички останали безмълвни, когато бившият на Преслава – Бирмата, дошъл заедно с Алисия на снимачната площадка.

 

„Дойдоха и през цялото време не пестяха интимности. Той от хората, които обичат да демонстрират връзките си, докато Алисия е малко предпазлива след провала на отношенията си с Ники Михайлов и Валери Божинов“, коментират колеги очевидци на любовната среща, пише Всеки ден.

 

Нещо повече – по думите им именно той е платил разходите по хитовия клип.

 

„За Преслава цакаше по 50 бона на месец, сигурно и към Алисия е толкова щедър“, предполагат запознати.

 

Връзката на певицата с Бирмата датирала вече близо два месеца.

 

Откакто са заедно, Станоев е на почти всичките й участия и зорко следи мъжки погледи да не припарват до новата му изгора.

43 Коментара

baba asuna

преди 8 години

Bravo! Bojinov beshe nabor 86, MIhaylov - nabor 88, a Birmata e nabor 91 :) Vse po-mladi gi kara .... Ostanaloto, kakvoto mislq za neq, shte si go spestq.

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

А какво стана с Камбуров -с големия.....?Ей, тази се не спря с малоумния си пиар-ясно е,че сама си пуска новините,само за да дразни бившите.Никой не я отразява и взима на сериозно вече,не го ли разбра-ще си кукува сама с безценния си син Валерко!

Коментирай

jenn

преди 8 години

Бирмата - всеизвестен наркоман. Алисия може да я плюете много, но не можете да отречете, че е добра майка и се грижи много за сина си. Коя жена, която има съвест и мисли за детето си ще се обвърже с такъв изпадняк, пък бил и той много щедър...

Коментирай

4

преди 8 години

Бирмата не би обърнал внимание на такава грозна леля, че и с теле.

Коментирай

macorani

преди 8 години

Точно такива като нея прекарали най-младите си години в бедност са готови на всичко да не се върнат обратно в калта(в случая като стане на 50).

Коментирай

macaroni i spageti

преди 8 години

Ти да не си живял с Алисия та знарш,че е живяла в бедност хахахаха Виж цигането от Караджово със сигурност не иска и да си помисли вече за миналите години,когато я ебаха за кутия цигари.

Коментирай

ujas

преди 8 години

Ася пее на турски. Срам! 31 Mayıs 2015 Balkan Bahar Panayırı Alisia Konseri Bursa Hürriyet / Ziraat parkı video 2

Коментирай

xaxa

преди 8 години

Видях сега клипчето в ютюб. Верно добре и се лее турския от устата. Сигурно е вярно, че са турски цигани, като се има предвид, че е от Вакарел.

Коментирай

Мария

преди 8 години

Да бе, колкото и с Камбуров, пак вие го бяхте потвърдили, че и с подробности даже. Истината да я пиша ли за хиляден път в този сайт, защото читателите ви я знаят и постоянно вие я споделят. Поръчкови статии, крайно отблъскващи за всеки нормален, не злобен човек. Доказателства няма, а тази, която ги поръчва, ще се сбръчка и почернее още повече от злоба и завист.

Коментирай

Магдалена

преди 8 години

Някой запознат да каже Преслава с този Христо от снимките ли е гадже в момента?

Коментирай

jenn

преди 8 години

Поканили са я да пее в Турция, уважила ги е да им изпълни турска песен. Какъв е проблемът?! Не се възмущавайте, че някоя певица решила да пее на турски, възмущавайте се на турската партия, управляваща в България, (макар и незаконно), например.

Коментирай

Tanya

преди 8 години

Slyjitelite /plateni pisachi na Nikoleta/ mnogo podceniavat chitatelite na saita. Vdeki den se pyskat statii, kato sledvashtata otricha predishnata. Ofanzivata sreshty Alisia, obache e izvun kontrol. DELIRIUM! V stremeja da ygodite na Nikoleta pishete golemi glyposti. V rezume: tia postoianno e v kliniki za plastiki, v momenta e s Bozinov, Kamburov, Kasumov, Birmata, a s Mihailov ne se e razdeliala. A dori I vie priznavate, che e sred nai-oborotnite pevici. Stranno. Narichate se jurnalisti. Ami postaraite se pone da zvuchite kato takiva. Znam che e trydno, ama haode probvaite.

Коментирай

ujas

преди 8 години

жен, пей си тогава буош бойлеее сени беним.....хаухахуххахуха

Коментирай

turkishh

преди 8 години

She said Turkish song is very beautiful.. We are like Alisiaaaa

Коментирай

Turkishhhhconcert

преди 8 години

Best voice of Bulgaria.. Perfect fiendly woman Alisia Bulgaria does not know the value Turkey loves you affectionately

Коментирай

Borat

преди 8 години

Alisia is yosma. Alisia, you are very, very dartanqn. We manafi love you.

Коментирай

:)

преди 8 години

Ахахахаах беге маани ние вашите "потвърдени" работи ги знаем............

Коментирай

Майничката

преди 8 години

Бях се притеснила,Арена,че сте забравили да врътнете поредната интрига....ффахахахах... въображението ви граници няма-доказвате го за пореден път! Добре е след като се имате за "сериозна жълта медия"/ :Д :Д :Д/ да подплатите материала с няяякакво ,дори мижаво,доказателство...утре може да напишете ,че Преслава е новата на Михайлов??!... забавлявате ме ,ако не друго ,поне ви се смея от сърце на простотията :)

Коментирай

hhhh

преди 8 години

zasto ne napisete koj e noviqt na vasta sefka?? za politika se znae oste od 2013

Коментирай

E i

преди 8 години

Е и.....и двамата са свободни и млади.Защо ако се харесат да не се вземат.Ако имаше правило да не се закачат мъжете на колежки и приятелки бая фолкаджийки щяха да са бичувани.Аз друго не разбирам.От какъв зор все в на Ася живота гледаш (да да Николетоооо за теб говоря)...По-добре се погледни себе си к'ва си пача гнусна и отблъскваща.Курва и то от най-долните....Ася си е О'к.Разбира се с бившите си понеже е пич,а теб всеки те ненавижда понеже си гнусна,злобна и завистлива.....Пача...

Коментирай

хахахахах

преди 8 години

Една дума прочетохте и типично за годините ви само нея повтаряте..Дъщеря ми е на 3-и и така прави.Повтаря всичко което чуе..Прави ми впечатление,че по-умните вече са бивши фенове на козата Николина Разчекнатата.Останаха да я хвалят само тея деца който мечтаят да си изкарват един ден парите с чекнене и лапане.С задник и цици....Браво деца,родителите ви ще са горди...

Коментирай

sany

преди 8 години

Kooolko ste daleche ot istinata,samo!! Proverihte li si infoto.....xoxoooo!!

Коментирай

Do xaxaxaxaaaa

преди 8 години

I ti imash tri godishno detence,a.....Ama ako i pred deteto ti,rechnika ti e palen s takiva izrazi,nqmam dumi!Miloto detence,ako naistina povtarq vsichko.....oleleleee! A inache za dumata ,yosma, si prava......chuli ,nedorazbrali i daaavai......xaxa,xubava rabota,ama balgarska!

Коментирай

фантазьори

преди 8 години

Exaaaa, aмa Aлиcия пaĸ ви e cипнaлa xaxaxa. Инaчe cтe гo и дoyĸpacили, гoлeми фaнтзьopи бeeeeee, и я ĸaжeтe ĸoй пo тoчнo e пoтвъpдил и ĸaĸвo ???????Знaeм ги вaшитe изтoчници, измиcлeни гepoи ĸaтo caмaтa ви любимĸa мaдaм HИKOЛETA ЛOЗAHOBA. Иcĸa и ce Aлиcия дa дpъпнe c няĸoй дpyг, нo дa нe e Бoжинoв exxxxx мeчти xaxaxaxa. Жaлĸи! Инaчe ниe знaeм, Aлиcия e мнoгo yxaжвaнa жeнa и yвaжaвaнa oт мъжeтe зa paзлиĸa oт няĸoи дpyги ;).

Коментирай

елиф

преди 8 години

До вчера пишехте,че се слагала на Валери,сега пък от 2 месеца била с Бирмата-хахаха

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Макя, па останете при милионите пластики на певачката, щот тва с връзките нема ви се получи. Таа не е некоя долнопробна лаеща мастия с жречески уклон и афинитет към Бюреци и Шишчета. Дочу се, че самичка готви, та ако ще и да е наденица с боб, мляс мляс! А най–гадното от целата работа е, че сичките дет се барат бивши и настоящи, поне по ЕДИН път се не изплескаха с нещо злобно и пренебрежително по нейн адрес. Само тука и у парцала Секи ден на Прасюгата ги каканижете такива с подглас на неколкото твърде малоумни и още по–малолетни фенчета на извънземния Перколясник с оранжев цвет НЛО!

Коментирай

alooo

преди 8 години

Neshto da kajete za snimkata na Mihaylov s Valeri mladshi ????Ochakvam statia.Grozeva spish neshto dnes ...

Коментирай

АХАХХАХАХАХААХАХАХАХХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 8 години

Ехаааааааа от толко много "слагания" на Божинов, Камбуров, Бирмата, Барак Обама, Папата и Алф чак да се чуди човек как й остава време да ходи през ден по участия..... Сори ма ще ви разочаровам и вас, и Злобара Девил дето от толко завист става все по оранжева - Алисия е била в Турция с Ники Михайлов, с когото изобщо не са се разделяли, а днес тримата с Валерко празнуват 1 юни.

Коментирай

ДА ама НЕ

преди 8 години

ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТАААААА!!! НИЩО ВЯРНО, КАКТО ВИНАГИ! ....СВОБОДНИ СЪЧИНЕНИЯ....

Коментирай

Ани

преди 8 години

Айде бе "бомбаджиите" Михайлов има снимка с Валерко, а вие още не сте изакали "статия"........... "профИсионалиститИ" спите, спитееееее

Коментирай

хихи

преди 8 години

Точно! И вчера го писах тук. Ама Грозева или Йорданова искат да обърнат палачинката. Не ви се получава!

Коментирай

кой ли ви вярва?

преди 8 години

Боже, вече не знаете, какво драскате. Що за глупости? Няма такова нещо. Те си се обичат с Михайлов и скоро няма да ги видите с други.

Коментирай

Папараци

преди 8 години

Валерко имал снимка с татко Николай,а татко Валери я харесал,нищо чудно и той да ги е снимал.Лелееее,тая малоумната Алисия си побърка детето!!!!!!!Пълна откачалка,егати семейната среда ,в която расте това момче.Сигурно момченцето и си мисли,че всички деца имат по двама бащи,които се снимат от време на време с детето си,а през другото време ходят при други майки с деца!

Коментирай

Ани

преди 8 години

Ми не си мисли така, детето не е от луната и всичко му е обяснено, що да не би това да е единствената двойка на света която има дете и след това се разделя - така е да не кажа всяка втора двойка и Валерко прекрасно знае кой какъв му е. А съдейки по злобата която лъха от вашия коментар се чудя вашата семейна среда каква ли е и какво толкова грижате чуждите деца, чуждия живот и въобще неща които не ви засягат!?!?!?!

Коментирай

до Папраци

преди 8 години

Бих казала същото и за вас. Какво Ви интересува кой, къде и какво коментира? И какво правите тук всъщност? Ръсите глупости и тъпизми , като вас. Кой ,кого е побъркал? Май вие сте побърканата в случая. Няма дете на този свят, което да не обича и харесва да бъде обичано, търсено и уважавано.Всъщност замисляте ли се върху това, което драскате изобщо?!? Явно, толкова Ви е капацитета!!!

Коментирай

DD:

преди 8 години

По-голямо доказателство в какви отношения са Алисия и Михайлов от снимките днес в страницата му-здраве му кажете! А вие си правете тук свободните съчинения и показвайте явно завистта си. Хората си живеят живота и са щастливи!

Коментирай

lainoqdci

преди 8 години

pak zapo4nahte da mahate komentari bliza4i na Nikoletinata vmirisana sliva.....lainoqdci

Коментирай

Ай

преди 8 години

Ася си има мъж,който наесен започва нова работа в Италия. Дали е случайно,че синът им учи в италиански лицей? Дали е случайно,че самата тя следва в италиански колеж? След две години,когато Младши действително завърши трети клас,ще ви помахат любезно за сбогом от терминал 2.

Коментирай

мдааа

преди 8 години

Нищо случайно няма в този живот! Нищо! Николета дойде в живота на Божинов, той да помъдрее и порасне. Това, не беше случайно, жалко за прекараните години без баща си на Валерко! Те, не се наваксват с нищо и никога! Дано да е за жубаво за в бъдеще!

Коментирай

хахаха

преди 8 години

Ко стана ХотЛайнена? Валерко беше "ЗАТОЧЕН" преди два дена на Вакарел, а той се оказа, че е в София с Михайлов днес. ха ха ха аааааа Шутове безподобни. Иска ви се, ама няма!

Коментирай

хаха :*

преди 8 години

ми като може ще ги кара,карай ги и ти...ще видим оная свирка като стане на 35 кой ще я погледне тя от сега прилича на плашило ахахха

Коментирай

DIANA

преди 8 години

i na plasti4ni operacii

Коментирай

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

преди 8 години

zdrasti kurvo

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.