Потвърдено! Боби Кристина жертва на Ник Гордън (Нови разкрития около състоянието й)

3370
27 Юни 2015, 17:00Боби Кристина Браун си отива, настанена в частен хоспис, а за състоянието й е отговорен Ник Гордън. Последните разкрития около двойката разкриват, че младата певица е била жертва на системен тормоз от страна на гаджето си, научи HotArena.

Семейство Браун вече е завело дело срещу Ник Гордън за системен тормоз и опит за убийство. Според последните новини, младата жена е била жестоко пребита на 31 януари, тъй като е искала да съобщи на свой близък приятел за ситуацията, в която се намират двамата с Ник Гордън.

Пред семейството на Боби Кристина, нейният приятел е разкрил, че двамата дори си уговорили среща, до която така и не се стигнало. Вечерта преди инцидента Боби Кристина е имала жесток спор с гаджето си, като на сутринта е намерена почти мъртва във водата с подути устни и без един зъб.

Семейство Браун вече обвини Ник Гордън, че се е възползвал от състоянието на Боби Кристина, за да я ограби, докато е в кома. Досега са откраднати около 11 000 долара.

Също така е обвинен, че се е представил за мним съпруг на Боби Кристина, за да има достъп до парите й още от 2014 година. Близките на дъщерята на Уитни искат от него обезщетение за всичко това в размер на 40 милиона долара.

Гордън все още не е реагирал на всички тези твърдения, но в Туитър е написал, че се моли за Боби и се надява и без уреди тя да оцелее.

Що се отнася до нейното настоящо състояние, леля й Пат Хюстън заяви, че тя е изключена от уредите и сега е в „Божиите ръце“.

А за да си отиде по-леко, близките й я настаниха в частен терминален хоспис, където очакват да издъхне всеки момент.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени