Повече от ексцентрично! Вижте дома на Мира Бъчварова

1555
05 Октомври 2014, 15:00


Топ дизайнерката Мира Бъчварова несъмнено е една от най-ексцентричните дами у нас. Популярната дама не изменя на кредото си, че „Разнообразието е солта на живота“. И преобразява дома си непрестанно, видя HotArena.net.


Бъчварова предпочита да купува обикновени мебели, които после преобразява сама. Няма да видите нищо от интериора, който е създала само четири месеца по-късно — Мира обожава да преобзавежда жилището си непрестанно.


Хоби й е да претворява ненужни вещи в уникални мебели. Така например е превърнала стари кашони в дизайнерски шкафчета, а стереоуредбата си е декорирала с кранче, от което „потича“ хубавата музика.


Любимо място на дизайнерката й е канапеното в стил пиано, което гледа към Витоша. Според нея гледката е великолепна и всеки трябва да я види.


Един от гардеробите си декорира с комикси, а пред него поставя пепелник под формата на пожарникарски кран. Двойна табуретка пък си прави от скрин.


В дома й, среща си дават барок, модерен арт стил и рококо. Обожава и сама да твори, като любимите й мебели в хола са свързани с масичката с лика на Индира Касимова, която сама е изрисувала, пише Телеграф.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
наебаните
преди 3 години
0
ще повърна
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени