Повече от щедър! Кристиано Роналдо подари на агента си гръцки остров!

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/poveche-ot-shtedar-kristiano-ronaldo-podari-na-agenta-si-gracki-ostrov HotArena.net
Повече от щедър! Кристиано Роналдо подари на агента си гръцки остров!
Кристиано Роналдо зашемети с подарък на сватбата на агента си. Спортната звезда тотално се изхвърли като похарчи няколко милиона долара, за да подари на агента си Хорхе Мендес остров за милиони, научи HotArena.

Роналдо пристигна на събитието, на което бе кум, с ефектна блондинка, по всяка вероятност шаферка на булката. Футболистът достойно изпълни задълженията си на кум, но освен това се постара да остави без думи и младоженеца, и булката, когато им връчи сватбения подарък.


Изненадата бе гръцки остров, за който спортистът похарчи повече от солидна сума. Подробности около новата придобивка на агента му не са известни, но мнозина се чудят коя от перлите на Йонийско море вече принадлежи на испанеца.

По думите на футболиста това е бил напълно заслужен акт, тъй като благодарение на Мендес, той е станал супер звезда. Роналдо не пропусна да благодари на агента си, за успеха, който е постигнал и за кариерата, която има.


Като един от най-богатите футболисти, спортистът с лекота пръсна няколко милиона за сватбен подарък. Интересна подробност обаче е, че нито една от дамите, които си приписват връзки с него, не бе видяна на приема.


Предишната му приятелка Ирина Шейк го заряза заради изневяра и в момента се утешава в компанията на Брадли Купър. Говори се, че Роналдо все още не я е прежалил въпреки опитите на неговите приятели да го разсеят и да го накарат да забрави за нея, запознавайки го с различни манекенки и актриси.

2 Коментара

obektivno

преди 8 години

николета мършата кво спи ???

Коментирай

Smehyrko

преди 8 години

Ne se pritesniavai, ei sega ste pysne slyh, che tia e razdelila Ronaldo i Irina :)))))))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.