Повярва си! Мариан Кюрпанов се продава за 3 бона на час!

2363
19 Декември 2013, 12:30


3 000 лв. е тарифата на манекена Кюрпанов, за да го видите на светско събитие. Според него името му било запазена марка и то скъпо платена, разбра HotArena.net.

 

Наскоро красавецът бил поканен да присъства на откриване на нощно заведение. Заявил пред организаторите, че това удоволствие да го видят на партито ще трябва да се заплати. Тогава те останали шокирани, тъй като малко светски персони си позволяват да искат банкноти, за да ядат и пият безплатно.

 

„Има дори добри изпълнители, които взимат толкова, за да пеят“, заявили на модела. А той с насмешка отговорил, че можел и да пее, но в момента е прегракнал и щял да изгони гостите.

 

На подобни „купони“ присъстват и фотографи, а снимките после се разпространяват като топъл хляб в интернет и медиите. Това е безплатен ПР, но уви, при Мариан нещатата стоят по друг начин. Той смятал, че като публикува дадено събитие на своята фен страница в социалната мрежа, около 20 000 души допълнително щели да разберат къде и какво има, пише в. „Всеки ден“.

 

Организаторите не се съгласили и се отказали от присъствието на Кюрпанов. Но фактът, че той постоянно обикаля нощни клубове сочи, че има и хора, които му се връзват на прищевките.

 

Неговата кариера в Америка замира, заради напредналата му възраст, но тук, в България, тя ще върви тепърва нагоре, тъй като звездата му в момента изгрява.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени