Позабравената ЛиЛана яхна „Порше“ за 150 бона (Папараци я сгащиха без бельо в автомивка, Вижте)

https://hotarena.net/laifstail/pozabravenata-lilana-iahna-porshe-za-150-bona HotArena.net
Позабравената ЛиЛана яхна „Порше“ за 150 бона (Папараци я сгащиха без бельо в автомивка, Вижте)

Бившата поп певица ЛиЛана, чиято звезда на сцената залезе внезапно, очевидно разсъждава доста практично, поне за решенията, свързани с визията й. Твърде вероятно е блондинката да се ръководи от мотото „Нямам гърди, следователно не ми е нужен сутиен“, видя HotArena!

 

Или просто изпълнителката е привърженик на удобното облекло. Личи си, че не се интересува от критичното чуждо мнение, което пък често е плод на нейните нелепи решения, свързани с аутфита й.

 

В подобен кофти вид, или по друг начин казано – в „гангстерски стил“, ЛиЛана попадна пред обективите на папараците на „България Днес“.

 

Бе пременена със спортна шапка, клин, актуални кецове и бяла тениска, под която сутиен няма, но пък се видя, че има две щръкнали малки боцки.

 

Блондинката е прекарала няколко часа в компанията на свой авер, част от които преминали в миене на новия й лъскав автомобил.

 

ЛиЛана си вози дупето в гъзарско „Порше Панамера“, чиято цена варира от 150 000 до 200 000 лева.

 

От години се носи слух, че богат спонсор стои зад луксозните придобивки на бившата певица, тъй като на практика тя е безработна и то не от скоро. Тя обаче така и не обели дума за личния си живот и за мъжете в него.

13 Коментара

божидар

преди 8 години

заглавието е: "вижте" а нямате снимка......?

Коментирай

ппп

преди 8 години

всички се досещаме кой й я е купил, но не ми изглежда щастлива, защото неговият син вече има деца, а тя??

Коментирай

ISTINATA

преди 8 години

e tq se ebe s bojkov ama toi si ebe i mnogo drugi , a panamerite gi ima za po 60 bona v mobile molq molq 150 drug pat xaxaxa e moje i da e na lizing.. a bojkov lubimoto mu e da ebe v gaza i dava ludi pari za kurvi samo i samo tam da gi ebe drugade ne obicha edna moq fr q eba taka i beshe dal 3 bona no cqlata beshe sinq,, Lilana s porshe za 60 bona sigorno gaza i e razpral...

Коментирай

1

преди 8 години

Един ден ще разбере, че парите не са всичко. Ако цената на охолният живот е да нямаш дете от партньора си и да нямаш право да се покажате...Не, мерси!

Коментирай

Виктория Маринова

преди 8 години

Васил Божков е спонсора.

Коментирай

o

преди 8 години

Откри топлата вода и ти. Това от 8 години вече го знае цяла България. Много си "навътре".

Коментирай

о

преди 8 години

А ако цената е да имате право да се покажете, ама нямате пари да го направите? Стига глупости. Няма нещо в живота, което да си няма своята цена. Нейната е голяма, но не е по-голяма, нито по-малка отколкото на който и да било друг човек, който прави изборите си в живота.

Коментирай

о

преди 8 години

Ако му е миниатюрна, нормално е само отзад да обича, та поне нещо да усеща. Дърт похотливец.

Коментирай

f

преди 8 години

:D Те пък всички са преритали да се набутат да имат деца!!!! :D Не знам защо живеете с такива илюзии. По-скоро бедните хора бързат да имат деца, защото животът не им предлага кой знае колко много други и нови развлечения и емоции, а и защото живеят по-близо до семействата си и до старите селски традиции. Щастието изобщо не е в децата, колкото и много лицемери да твърдят, че е така. ;) Не се връзвай, ама изобщо. Толкова е прехвалено това да имаш деца от някои хора и толкова преувеличават и сами не си вярват, че няма накъде повече. Така че не я мисли ти, че нямала деца.

Коментирай

До f

преди 8 години

Явно си стара мома, която е поизпуснала влака, за да говориш така. Има един куп примери за млади и успели майки с много добри финансови възможности. Не само селянкитие раждат! Децата не пречат и не са бреме, а въпрос на избор и отговорност. Голям кеф да спя с мъж, чийто син е г/д на мойте години и има деца и в замяна - автомобил и висок стандарт. Еми нито е престижно, нито е готино, а е признак, че за друго (освен любовница) не ставаш.

Коментирай

о

преди 8 години

хахахах Голяма врачка се изкара така като попрегледах отгоре-отгоре какви си набръщолевила. Всички са преритали да имат деца, хайде успокой се, та да ти стане по-леко. Дрън-дрън.. Колко много глупости накуп! Никакъв аргумент и път на логиката общо взето. Само някакви празни налучквания на шизофреничен (и кух) мозък с много много прости/селски разсъждения. :) И "години" е дума в мн. число - следователно притежателното местоимение също трябва да го спрегнеш в множествено. Като ти види човек правописа, веднага си обяснява и нивото на "разсъжденията" ти. :D

Коментирай

До F

преди 8 години

най-просто казано не е в първа младост, за да не мисли за деца, а ти с твоите разсъждения явно си доста заблуден/а

Коментирай

жжжж

преди 8 години

Едно време много ме кефеше, водеше едно предаване по ММ и ми беше много симпатична.Но за съжаление и тя изглежда се подведе и се подхлъзна по лъскавия начин на живот.Да бъдеш дискретна любовница на богат мъж.Малко е срамно, ок имаш хубави неща ама си дискретна.Помня преди 2-3 години гледах някакво интервю с нея, нямаше нищо общо с момичето от ММ, беше тъжна, посърнала, някакси нездрава.Е такива връзки може да ти осигуряват някакъв стандарт, но те ограбват като личност.Жалко, че е поредната подвела се по "уж по-лесното", което накрая излиза доста по-трудно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.