Позор! Анита Мейзер го направи в затвора! Задоволява нуждите си с друга престъпница (Имала и други привилегии в килията си, ВИЖ кои са)

9839
05 Май 2017, 13:00


Скандалната Анита Мейзер не може да удържи нуждите си дори в сливенския затвор, узна HotArena.

 

 

От няколко седмици популярната убийца върти лесбо ласки със своя съкилийничка, като двете не криели пред останалите за пламналите искри помежду им, съощби „Таблоид“.

 

 

Анита, която излежава присъда за непредумишлено убийство в Сливенския затвор, е на облекчен режим, обитавайки общежитията на зандана. Мейзер има право на библиотека, телевизор, че дори и мобилен телефон си е вкарала, чрез който държи връзка с външния свят. След като преодоляла първоначалния стрес покрай убийството, задържането и присъдата, наперената ромка започнала полека-лека да се съвзема. Неотдавна нуждите й се събудили и разкрепостената убийца била споходена от постоянен нагон. Зад решетките тя имала вибратор, който обаче не й давал нужната задоволеност, заради което брюнетката започнала да търси близост със свои съкилийнички.

 

 

Оказало се, че това не е новост за Анита. Отраканата дама има опит с жените далеч преди белезниците да щракнат около китките й. В най-бурните си сексуални години Мейзер редовно се е озовавала в едно легло с дама заради мераците на партньорите й да заформят шведски тройки. Благодарение на опита на Анита не й отнело много време и в зандана да се окаже опасно близка с представителка на своя пол.

 

 

Варненската миска завъртяла афера с далеч по-млада от нея жена – 35-годишната Таня от Дряново, която излежава присъда за грабеж и удушаване на възрастна жена. Анита и удушвачката постоянно били заедно – сядали с таблите една до друга в стола по време на хранене, понякога дори се държели за ръце, често си разменяли и дрехите, а неотлъчната им близост била по време на къпане в общата баня.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Vens
Преди 1 година
0
за каквo му е библиотека на това недоразумение, и къде си е вкарала телефона?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени