Позор! Ето кои „звезди“ се биха за парцали в бутик (Галена и щерката на Радо Слънцето първи в списъка + имената на другите)

https://hotarena.net/pod-pricel/pozor-eto-koi-zvezdi-se-biha-za-parcali-v-butik HotArena.net
Позор! Ето кои „звезди“ се биха за парцали в бутик (Галена и щерката на Радо Слънцето първи в списъка + имената на другите)

Редакторска плесница

 

Срамен екшън избухна миналата седмица в марков магазин в столицата, където разпродажба събра „най-елитните“ звезди на България.

 

Драмата се разигра благодарение на ежегодната традиция на марка H&M да наема дизайнери, които да подготвят нова колекция на марката на ниски цени, узна HotArena.

 

Така например, рокля, която принципно струва 3000 евро в бутик на Balmain, се предлагаше най-много за 900 лева.

 

Заради голямото намаление в центъра на София се разиграха

 

грозни сцени

 

между родните звезди, които напомняха на социалнослаби.

 

Фолк певицата Галена беше първа кипра.

 

Фурията грабеше като невидяла и дори беше взела със себе си придружител – едър мъжага, който да й проправя път в тълпата.

 

С бодигардове беше и щерката на Радо Слънцето – Мартина, която уж разполага с несметно богатство и не би трябвало да се пазари за парцалки.

 

Евтините тоалети бяха привлекли и дъщерите на покойния Фатик – Адриана Тюркмен и Александра.

 

Певицата Сантра също напълни чантите с парцалки, като после не пропусна да си щракне селфи с новите придобивки.

 

Елена Петрова, Петя Дикова и Мария Силвестър също бяха в кюпа.

 

Цялата ситуация беше адски срамна и комична. Същите тези звезди имат претенции да са елитът на обществото, хвалят се как ходят на шопинг в Милано и Париж, а в същото време са готови да си извадят очите за една маркова рокля…


Още снимки по-долу.

 

Стела Йорданова

10 Коментара

13

преди 8 години

По-тъпа статия не бях чела! Знаете ли че в Бълагия е трудно дори невъзможно средностатистическа българка да си купи и дори блуза от колекцията на H&M (за 60-70лева) още по-малко рокля на H&M X BALMAIN? Знаете ли че преди да пуснат колекцията на 05.10 звездите пазаруваха на 04.10 вечерта? Знаете ли че Клана Кардашиан също е накипрен с цялата колекция? Според мен дрехите въпреки златните орнаменти и паети са много по-стилни и хубави от тези на PP който също си служи с такива детайли.

Коментирай

eha

преди 8 години

stiga be galenka

Коментирай

13

преди 8 години

И ако се сравнявате със звездите от световна величина те постоянно носят в ежедневието си H&M, Top Shop, Forever 21 и всякакви други марки, който са евтини. Не си снимат в Инстаграм чантите и обувките, защото знаят че е смешно и глуповато.

Коментирай

azzzzzz

преди 8 години

Нашите звезди няма с какво да блеснат затова се бият за лъскавите рокли. :)

Коментирай

x i y

преди 8 години

ха ха ха галена се биеше в гърдите че е моделиерка и че има собствена модна линия ,а сега се блъска за парцалки ..ха ха ха смешницата галена

Коментирай

Жана

преди 8 години

О колко си тъп! Тя никога не се е била в гърдите. Хорат виждаме какви неща прави. Модната и марка е може би най-успешната българска марка. А нейната линия е уникална във всяко отношение. Новата и колекция излезе прези 2 дни и е невероятно стилна, красива и показвано нагледно как я е правила. Повярвай ми, никой не се бил за тези дрехи. Това,че в това умряло сайтче ви втълпяват глупости не значи, че е истина. Галена има мнооооого дрехи на Balmain, а не само от тази колекция с H&M. Марката и е любима и нормално да отиде да пазарува от нея, като и е на 2 крачки. Понякога пишете пълни простотии. Тя не е самовлюбена, за да носи само нейните дрехи. Адски плоски разсъждения имате някой дребни душички!

Коментирай

Тихо че се излагате пак

преди 8 години

ама научете си урока беее !!! Синди Крауфорд също се биеше за евтините парцалки с дъщеря си хахахахаха и тя не разбира нали:))) Самият дизайнер на balmain Olivier също преди години чака на опашка за колекцията на karl lagerfeld за h&m !!! Потрес! Защо се питам аз като чета статии и коментари пак трябва да сме най тъпата и незнаеща нация! Добре че чужденците не разбират български и са далече от жълтите ни издания , срам срам срам !

Коментирай

Do azzzzzz

преди 8 години

Ти колко си тъпа , не разбра за какво иде реч изобщо .... Марш на село

Коментирай

pencho pipera

преди 8 години

бой за 'парцалки" дето били по 3000 евра ама видиш ли пуснали ги без пари по 900-1000 кинта,то почти същото като бой за банани нали,по тъпа статия не бях чел

Коментирай

azzzzzz

преди 8 години

Марш ще викаш на майка си , куче. Никой не те пита дали съм тъпа, нещастник.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.