Правят ли си Опосумите пиар на гърба на Нана?

2747
19 Март 2012, 13:47


 

„Иван и Андрей се опитват да си правят реклама, като карат Нана да обикаля телевизиите и да разказва историята си. После се хвалят пред цяла България как дарили пари за лечението й”, коментират форумци в интернет.

 

 

Оказва се, че на това мнение е и масовият зрител на „Почивна станция”, според когото продуцентите на Нана Стефанова си правели грозен пиар на гърба на болната си колежка. Така ли е?

 

 

Заболяването

 

 

Преди повече от седмица водещата на „Почивна станция” направи ужасяващо разкритие. Нана сподели в ефир пред цяла България, че страда от прогресивен рак и у нас не й дават надежди.

 

 

„На 14 февруари имах съмнения, че съм бременна, започнах да си правя тестове, защото исках да имам дете. Една седмица по-късно влязох в болницата и разбрах, че имам рак с метастази”, разказа Нана. „Метастазите са скрити, но не могат да открият със сигурност първоначалното огнище”, допълва водещата, като разкри, че са премахнали и лимфни възли.

 

 

Водещата на „Съдебен спор” призна, че е можела да запази здравословните си проблеми за себе си, без да ги прави обществено достояние. Но смята, че хората трябва открито да говорят за подобни неща, да покажат и на други със сродна съдба, че има надежда. Нана бе категорична, че не си прави пиар. Тя просто е болна.

 

 

В Израел

 

 

140 000 лева дариха продуцентите Иван и Андрей на своята колежка Нана. Лечението, ако има такова, ще бъде адски скъпо и затова Нана има нужда от финансова помощ. Тези дни тя замина за Израел, където се бори с рака и всеки момент очаква да чуе каква е диагнозата. В България такава не получи.

 

 

„Ако Иван и Андрей бяха искрени в помощта си, можеха да направят така, че да не се разчува за парите”, злобно коментират зрители по форумите, като намекват за пиар акция. HotArena.net не подкрепя това мнение, но е готова да чуе вашето. Гласувайте в анкетата ни.

 

 

М. Грозева
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
varna
преди 6 години
0
О.К. дадоха парите,но защо не си замълчаха???????? Дарението е благородно дело и когато наистина е такова,дарителят иска да запази анонимност
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
iskra vasileva
преди 6 години
0
Много жалко ако масовият зрител и читател са на това мнение Но не ме изненадва,типичен български манталитет винаги да виждаме негативното дори и в добронамерени жестове А дори да е пиар важно е че е за добра кауза да помогнеш в тежък житейски момент а не за "силиконясали миски и сексапилни дупета" с извинение Но по скоро жълтата преса си запалва рубриките нека те да си направ́т такав пиар като дар́ят средства а не да критикуват такива жестове,защото е важен жеста а не кои стои зад него
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Св. Василева
преди 6 години
-2
Ха ха ,Пи Ар. Ми хайде бе направете си Пи Ар и вие и дай 300 000 лева. Който го коментира това ,че е така и знае че така защо не даде 500 000 и да си направи и той Пи Ар.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Елена Колева
преди 6 години
0
Не съм от хората,които харесват тези двамата,но дори да си правят реклама,в което почти не се съмнявам,по-важното е ,че са дали тези пари и се надявам те да помогнат!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени