Пребиха хахото Джорджано! (Гамени се гаврят с ексцентричния певец, заливат го с бира)

https://hotarena.net/skandali/prebiha-hahoto-djordjano HotArena.net
Пребиха хахото Джорджано! (Гамени се гаврят с ексцентричния певец, заливат го с бира)

Прославилият се в последно време Джорджано видя и лошата страна на славата, след като преди два дни в родния му град Стара Загора гамени публично се изгаврили с него, разбра HotArena!

 

Въпреки неприятната ситуация пишман-певецът се отказал да подава жалба в местното РПУ, тъй като не искал името му да излиза в полицейската сводка и да става за резил пред цялата страна, пише „Всеки ден“.

 

Уличният кютек се разиграл в любимия парк на Джорджано – „Загорка”, където 29-годишния левент обича да се разхожда, да люпи семки по пейките и да снима клиповете си. Мирослав Стоянов, както е вписан в паспорта си ексцентрикът, се разхождал привечер сам, когато банда скейтъри започнали да се гаврят с него, плисвайки в лицето му пенеста бира.

 

Джорджано направил опит да разгони момчетата, но те станали още по-груби в поведението си към него – един му плеснал силен шамар зад врата, друг започнал да му щипе до болка големия нос, а един от нахалниците се изсекнал върху тениската му.

 

Джорджано се спасил от неприятния набег като се разтичал напосоки из парка. Певецът се прибрал вкъщи и оттогава досега не иска да си показва носа навън.

 

Макар да е свикнал на подобни прояви към личността си изпълнителят на безумието „Отиваме на купон” продължава да изживява тежко агресията, която антифеновете му проявяват към него. Високият и кокалест музикант преброил, че досега 7 пъти е ставал жертва на физическо насилие.

 

Открай време той се замислял за личната си сигурност и самозащита, но от мързел не започвал да тренира в залата и си стоял кекав и кльощав.

 

 

 

6 Коментара

Димитър

преди 8 години

Малко му е боя на тоя олигофрен! Пълен минус за обществото е тоя да ходи в някое село на баира да пасе кравите и тва е

Коментирай

Радост

преди 8 години

Какъвто и да е, не сме ние тези, които трябва да раздаваме правосъдие. Аз също не го удобрявам, но всеки избира какъв да е, живеем в демокрация.Тези, които са проявили такъв вид гавра, са не по- малко излагация за обществото. Той, пее и си вярва, че може. Те се гаврят и се мислят за големи, за богове които имат право на това. То Джорджано и аз ще мога да го набия, но побеже не съм "минус" на обществото и проявявам някакво самоуважение и култура просто бе го гледам. :)

Коментирай

Truth

преди 8 години

Kum Radost e komentara. To4no nie trqbva da sme pravosudieto, grajdanite. Samo na takiva kato vas vi trqbvat buditeli i pro4ie. Zatova Bulgariq e na tova dereje. Bulgarite sa horata koito trqbvat da si po4istqt durjavata i da razdadut pravosudie na 4ervenite bokluci, ostaveni na volq ot hora kato vas da grabqt . Za Djorjiano vuobshte za pravosudie ne moje da stava vupros. Ne e narushil nikakvi zakoni do momenta.

Коментирай

Noob

преди 8 години

Кеф,кеф,кеф,кеф,кеф,кеф,кеф. Да го наречеш "певец" е все едно да да хапваш лайно поръсено с пудра захар и да твърдиш че е поничка. Ооооо кеф,кеф,кеф,кеф

Коментирай

inzaghi

преди 8 години

Balkanski kompleksari za posegatelstvo se leji v zatvora, anadolsk-kiurdska izmet ste jalkari zavistnici , fakt e 4e mom4eto dori i nekadyrno spe4eli slava i pari a vie 6te si ostanete mi6ki pliuq na vas otrepki dobre 4e sym na Zapad

Коментирай

Truth

преди 8 години

Prav si e inzaghi. Vidqh moq komentar. Ne e haresan. O4akvashe se vse pak ste si sushtite 4erveni zavistlivi kradci i bia4i. Ama hubavo e 4e i az sum za Zapad. Mnogo po dobre mi e tam

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.