Прецакват Кейт Мидълтън с предбрачен договор

6295
29 Април 2011, 11:03


Принц Уилям няма да се окаже по-малко пресметлив от баща си. Оказва се, че британският престолонаследник е сключил предбрачен договор с бъдещата си жена Кейт Мидълтън, за да защити имането си.

 

Германският таблоид "Билд" твърди, че се e добрал до клаузите на тайния предбрачен договор, сключен между принц Уилям и Кейт Мидълтън в адвокатската кантора "Спиърс" в Лондон. От него личи, че бъдещите съпрузи не са поставени на равна нога и ощетената страна във всички случаи ще бъде Кейт Мидълтън.При евентуален развод, Кейт ще изгуби попечителството над децата, ако имат такива.

 

Бъдещата снаха на Елизабет Втора ще трябва да се откаже и от всички благороднически титли, които ще получи от британската кралица. Няма да има право да живее в никоя от кралските резиденции и няма да получи и едно пени от състоянието на съпруга си, оценено на 13 милиона британски лири, което ще скочи на 325 милиона при кончината на кралицата.


Според "Билд" Мидълтън подписала клауза да не разкрива по никакъв начин подробности от живота на кралското семейство и от личния й брачен живот. В противен случай я грози "седемцифрена глоба". Единственото нещо, на което ще има право една, не дай си Боже, разведена Кейт, ще бъде да се вижда с децата си без никакви ограничения. Същата възможност се предвижда и за нейните родители, допълва агенцията.


Световните агенции коментират, че ако предбрачният договор наистина съдържа подобни клаузи, той в голяма степен ще лиши "сватбата на века" от приказния й ореол и ще покаже дългата ръка на Бъкингамския дворец, който доста си изпати от скандали, свързани с кралските особи.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени