loading...
loading...

Предаването „СБЛЪСЪК“ обратно на ринга в подкрепа на кампанията „НАПРАВИ ГО ЗА БЪЛГАРИЯ“

914
17 Февруари 2017, 16:00


Сблъсък” се завръща ексклузивно, в подкрепа на кампанията на Движение за национална кауза „Направи го за България”.

 

 

За първи път след седем години Иван и Андрей се връщат обратно на ринга, за да успокояват страстите по теми, свързани с раждаемостта и родителството.

 

 

Теренът на сблъсъците е Sofia Ring Mall и всеки гост на търговския център ще има възможност да ги проследи на живо. Посетителите на мола могат да станат и преки участници в драматичния дебат.

 

 

Най-горещата част от споровете ще се излъчва на живо в ефира на „Тази събота“ по bTV, която е медиен партньор на кампанията. Целият сблъсък ще се стриймва във фейсбуук страницата на ДНК - facebook.com/dnknpo.

 

 

Първото специално издание е на 25 февруари и започва в десет сутринта. Освен да видят Иван и Андрей, посетителите на Sofia Ring Mall имат възможност да се срещнат с някои от лицата на инициативата и да получат повече информация за нея.

 

 

Ексклузивните издания на „Сблъсък” са част от кампанията „Направи го за България” на ДНК и имат за цел да помогнат за справяне с демографската криза.

 

 

Част от кампанията е най-голямото кръщене в съвременната история на страната. Всички двойки, заченали след 1 януари 2016-та, могат да се запишат чрез снимка от видеозон, положителен тест за бременност или снимка с вече родено дете.

 

 

За всяка споделена бременност ДНК ще дари минимум 1 лев за двойки с репродуктивни проблеми.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени