Преди да си хване богати съпрузи Мария живяла в ужасна мизерия, за малко да остане инвалид (Потресаващи подробности)

7930
10 Април 2016, 12:49


Детството на фолкзвездата Мария никак не е бляскаво, какъвто живот води в момента. Звездата е мизерствала, преминала е през ада, докато изпълни мечтата на майка си да стане известна и да издържа цялата фамилия. Е, сега животът на певицата е обсипан с цветя и рози и няма помен от трудните години, към които не иска да се връща, научи HotArena.

Мария прекарва първите си години в студентското общежитие. Миньончето било любимка на студентите в блока. „Бях атракцията на общежитието и се бореха в коя стая да прекарам повече време. В момента, в който ми кажеха: „Миме, изпей една песен”, и аз започвах – качена на някое легло, с дезодоранта в ръка, да пея песни на Лили Иванова”, спомня си чаровната заралийка.

Мария тръгва в първи клас на пет години и половина в училище „Иван Вазов” в Стара Загора. Учението й потръгва, а майка й я записва на английски език в школа, който учи до 11 клас. Най-трудният момент за семейството на Мария настъпва, когато е на 7 години и родителите й се развеждат. Тя и сестра й остават да живеят с майка си в апартамента, който баща й получил за заслуги към спорта, а той заминава за чужбина.

За да се грижи за децата си, на Йорданка се налага да работи на три места.

„Беше й много трудно. Случвало се е по време на новогодишните празници да останем без ток, защото не сме имали пари да си платим сметките”, с натъжени очи споделя звездата на „Пайнер”. По това време сестра й Ирена живеела при баба си и дядо си на село, а Мария и майка й се гушкали под едно одеяло в детската стая и посрещали Нова година на свещи.

Певческите наклонности на момичето не остават незабелязани от майка й, която е готова на всичко, само и само да подсигури светло бъдеще на щерка си. Родителката споделя за таланта на малкото Миме пред нейн познат импресарио. Той се среща с 9-годишната Мария и решава да я включи в концерт в Профсъюзния дом в родния й град, на който ще гостуват големите певци Георги Станчев и Росица Кирилова. Там хлапачката се изявява с песен на Лили Иванова, а след бурните овации на публиката Георги Станчев заявява, че ще стане голяма звезда.

Окуражена от думите на големия певец, майка й решава да наблегне на развитието на таланта й. Изпраща видеозаписи от концерти, на които Мария продължава да участва в Стара Загора, в популярното детско предаване „Като лъвовете”. Получават покана за прослушване и веднага тръгват за София.

Тогава Мария е в 4-ти клас и успява да впечатли всички с две песни на Лили – „Детелини” и „Щурче”. От притеснение обаче вдигнала температура, но успокоява майка си, че не е болна, а просто има сценична треска. След като се представя блестящо в предаването, оттам я канят да стане част от „Като лъвовете”.

Освен безценния сценичен опит, който натрупва благодарение на тези турнета, тя се научава и на самостоятелност, и на дисциплина. Остава в „Като лъвовете” цели четири години – едно от „лъвчетата” с най-дълъг стаж е. Не крие признателността си към Ники Априлов и целия му екип за възможността толкова рано да стъпи на голямата сцената, където се подготвя за същинската си кариера по-късно.

Логично продължение е музикалното образование. Кандидатства в музикалното училище „Христина Морфова” в Стара Загора. Приемат я с контрабас и пиано. Две години по-късно обаче й се налага да прекъсне, тъй като изгаря жестоко ръцете си при токов удар вкъщи. Нужни са и година и половина, за да се възстанови, така че няма как да продължи да свири. Инцидентът се отразява тежко върху здpaвeтo на детето, лекарите дори предупреждават мама Данче, че Мария може да остане пapaлизиpaнa, тъй ĸaтo oпopнo-двигaтeлнaтa й cиcтeмa e cилнo зaceгнaтa.

„Много ми беше тъжно, че трябваше да напусна музикалното училище – то беше моята мечта и гордостта на майка ми. Пък и толкова труд бях вложила, за да се подготвя – ходех на солфеж, на уроци по пиано и контрабас”, казва още тя.

Когато стартира музикалната си кариера в „Пайнер”, Мария е щастлива обвързана с Галин – тийнейджърската й любов. С него се запознават на абитуриентския й бал и изживява голямата любов цели 4 години, пише "ШОУ".

След като става популярна, решава да прекрати взаимоотношенията си с него и му предлага да станат приятели. Обяснява му, че нейният живот е друг, непрекъснато по пътищата.

„Раздялата се изживява трудно, много тежко ми става на душата, но е и урок за следващата любов”, споделя през онези години Мария. И оттук нататък мъжете в живота й не са случайни. Мария попада все на богати съпрузи, които й подсигуряват мечтания живот, който никога не е имала.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени