Предколедно угояване! Антония Петрова за нула време се превърна от кльощавелка в пухкавелка (Снимки)

2610
05 Декември 2014, 15:00


С всеки изминал ден, откакто настъпи зимният сезон, се забелязва как малко по малко родните звезди започнаха да наддават на килограми. Студените и мързеливи дни са си казали думата и при Антония Петрова, която само преди месец – два беше притеснително кльощава, а сега е приятно закръглена, забеляза HotArena.net.

 

Титулованата за „Мис България“ и „Мис Русия“ Антония втрещи с трансформацията си. Моделката няма нищо общо с визията и тялото си, които имаше през лятото. Гордо пъчеше фината си фигура и я запечатваше със стотина селфита, по време на почивките си по екзотични плажове или във фитнес залата.

 

Преди ден Петрова бе поканена да бъде част от жури, което бе нагърбено със задачата да избере Мис и Мисътр „УАСГ“.

 

Г-жа Бередин наперено позираше пред стената на славата, преди да влезе в ролята си на съдийка. Така позираше и през горещите дни, но с разликата, че сега е натежала с поне 6 килца, което за зминия сезон май минава за нормално.

 

„Невероятно как се трансформира за нула време. Все съм чувала, че има хора, които пълнеят и отслабват бързо, но бях останала с впечатлението, че Антония Петрова е обсебена от мисълта да има кльощаво тяло. Помним как не излизаше от фитнеса лятото, за да може да изглежда добре на снимките за Фейсбук от екзкурзиите й с Александър“, избъбри момиченце на своята приятелка, с което наблюдаваше конкурса.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени