ПРЕДСРОЧНО! На сватбата на Николета – врагове, разгул и парадокс (Невиждани снимки, екстра качество)

10615
15 Март 2014, 16:00


Фотографът Влади Балевски е запечатал спомена за сватбата на Николета и Валери. На грандиозното пиршество се забелязват бивши и настоящи врагове, провокативни пози, от страна на гостите и младоженците, видя HotArena.net.


Часове преди да бъдат излъчени ексклузивните кадри от сватбата на Николета и Валери Божинови в "Поверително"!

 

Жени Калканджиева – дамата, която злослови преди време за Ни Ло, че е била просто късокрака жена с късмет, се забавлява в най-щастливия й ден.

 

Венета Райкова – видимо щастлива на тържеството в ресторанта. Днес – с Божинова не могат да се дишат.

 

Ритуалът с разчупването на питката, който повелява, че у когото остане по-голямата част, той ще командва вкъщи, в днешни дни ефектът явно е обратен. На снимките Валери държи по-голямо парче, но уви, така и не го видяхме той да е мъжът в брака им.

 

Азис съблича ризата си, гримьорката Джули се кълчи на Гущера от „Под прикритие“ и палави гостенки размахват дългите си крака в кръшни танци, Валери облизва врата на Николета – всичко това може да видите в галерията по-долу.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Diana
преди 4 години
0
6TASTIE NA JALKA KURVA
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 4 години
0
Едва ли има мъж който да е толкова излаган от съпругата си. Едва ли има нормална светска двойка, която да си показва сватбените снимки, видеа и тем подобни само и само да си прави ПР, едва ли има популярни хора които да си снимат децата само и само вижте как е облечено детето ми,а не защото се гордеят с него...АБЕ НА ТАЗИ РЕЗИЛЪТ И Е ПЪЛЕН АМИ ПОНЕ ДА СЕ СМИЛИ НАД МЪЖЪТ СИ ЧЕ ГО ПРАЗВИ ЗА СМЯХ...КАК ЛИ МУ СЕ ПОДИГРАВАТ МЪЖЕТЕ..а да не забравя, че е популярна защото раздели Божинов с Алисия и то когато детенцето им беше малко и имаше наи голяма нужда от баща си...ай сиктер ма НИколино...популярна си на гърба на хората и на гадостите които сътворяваш.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ.
преди 4 години
0
Къкто и предвидих още преди месеци, тва предаване, натаманено като за таа офца, ше има основната задача да се разправя с неудобни за Хлебарките опоненти, да създава еФтини интрижки на квартално-селско ниво и от битов характер, и най-баче да описва въжделенията, душевните фрустрации и личните дребнаво-отмъстителни и злобарски акции на Перката. В случая със сваДбата - за мене тва е нелеп и провален опит да се дигне рейтинг и привлече внимание към един скучен, копирачески и определено изчерпан проект. Помна кви конспирации беха да нема нежелани репортери, камери и пр. глупости на сватбата, а са кво - сичко изтрескано в жълтата дрисня Секи ден (или квот там беше) и после у Повръщнителното. Никъв личен живот, никва частна сфера.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ.
преди 4 години
0
Къкто и предвидих още преди месеци, тва предаване, натаманено като за таа офца, ше има основната задача да се разправя с неудобни за Хлебарките опоненти, да създава еФтини интрижки на квартално-селско ниво и от битов характер, и най-баче да описва въжделенията, душевните фрустрации и личните дребнаво-отмъстителни и злобарски акции на Перката. В случая със сваДбата - за мене тва е нелеп и провален опит да се дигне рейтинг и привлече внимание към един скучен, копирачески и определено изчерпан проект. Помна кви конспирации беха да нема нежелани репортери, камери и пр. глупости на сватбата, а са кво - сичко изтрескано в жълтата дрисня Секи ден (или квот там беше) и после у Повръщнителното. Никъв личен живот, никва частна сфера. Почва да ми става жал за таа, щот имам чувството, че може и да е принудена от комерсиалните типове зад неа да излага на показ и цвета на гащите си, щот ако сама си го е решила и прави, требва да кажа, че по-жалък, комплексарски и малоценен опит за привличане на вниманието..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ.
преди 4 години
0
Къкто и предвидих още преди месеци, тва предаване, натаманено като за таа офца, ше има основната задача да се разправя с неудобни за Хлебарките опоненти, да създава еФтини интрижки на квартално-селско ниво и от битов характер, и най-баче да описва въжделенията, душевните фрустрации и личните дребнаво-отмъстителни и злобарски акции на Перката. В случая със сваДбата - за мене тва е нелеп и провален опит да се дигне рейтинг и привлече внимание към един скучен, копирачески и определено изчерпан проект. Помна кви конспирации беха да нема нежелани репортери, камери и пр. глупости на сватбата, а са кво - сичко изтрескано в дриснята на Пеевски и после у Повръщнителното. Никъв личен живот, никва частна сфера. Почва да ми става жал за таа, щот имам чувството, че може и да е принудена от комерсиалните типове зад неа да излага на показ и цвета на гащите си, щот ако сама си го е решила и прави, требва да кажа, че по-жалък, комплексарски и малоценен опит за привличане на вниманието нема. Ако досега съм..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
отврат
преди 4 години
-3
баси противните маймуняци
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
резил и смях
преди 4 години
-3
Е, такава ЦИГАНИЯ МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ САМО В ЦИГАНСКАТА СВАТБА НА ЦИГАНЕТО НИКОЛИНКА, ГОЛЯМ РЕЗИЛ, ГОЛЯМ СМЯХ, А ТЯ СИ МИСЛИ, ЧЕ "ВИП", АМА ЦИГАНКА...Нормален човек би се срамувал от тази сватбена помия, но циганското не и позволява----
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
жалки сте
преди 4 години
-4
простотия до шия...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тя
преди 4 години
-7
Още една платена статия от Николета. И да пускаш, и да не пускаш снимки, няма да станеш по-интересна и предаването ти няма да бъде по-гледане. Колкото и да плащаш, че се изчерпа тотално. Стари снимки, изкуствени скандали, до болка познати пр трикове просто са банални... Българинът е задръстен от такива скандали и евтини момичета, българинът малко по малко започва да се радва на истинските неща, което е прекрасно. А, ти, Николета, трябва да бъдеш забравена завинаги, защото ти не си част от решението на болната ни нация, ти си част от проблема.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени