Предсрочно! Нагласиха Лудия репротер Даниел Петканов за победител във „ВИП Брадър“!

1171
15 Септември 2017, 14:00


Даниел Петканов, известен като Лудия репортер, е първият сигурен финалист още преди старта на новия сезон на „ВИП Брадър“, узна HotArena.

 

Колегата на Милен Цветков е и почти сигурният победител спред всички от екипа на реалити шоуто. Той бил избран за участие именно с цел да грабне голямата награда, която по традиция си оставала у хора на НОВА ТВ. Така поне се случваше последните няколко години, като миналата въобще не прави изключение. Миглена Ангелова умишлено бе направена звезда, за да може сега да бъде ползвана като лице на формата и за водеща.

 

Лудия репортер обаче е с още по-солидни протекции от нея. Той бил близък с продуцентите и за самия него не било тайна, че той ще обере накрая овациите.

 

Нали сами разбирате, че всеки влиза с определена договорка тук. Пордуцентите от самото начало избират персонажи, които имат роли и задачи. Даниел е идеален и като профил за победител и ще се хареса на зрителите. Млад, успешен, забавен, а освен това с голяма любовна драма. Цяла България бе на негова страна след във войната му с палавата Сашка“, издават пред в. „Ретро“ от хора от кухнята на Големия брат.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Щерю
Преди 1 година
-3
Бачо Брадър, не можеш ни излъга да гледаме. Тук ще си чукаме по клавишите, но поглед към телевизора - НЕ!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени