Прекали ли Есмер с последните си действия, в които въвлече децата на Благо и Христина? (Ето я снимката, от която Витанова ще я заболи)

5371
17 Септември 2015, 19:32


Едва ли има любяща и всеотдайна към децата си майка, която да не почувства раздразнение или по-дискомфортното чувство – болка, ако види рожбата си в обятията на мащехата му, чуди се HotArena.

 

Това вероятно е изпитала Христина Витанова, след настоящата жена на бившия й, който е таткото на наследниците й, публикува как държи малкия Давид в скута си, изтъквайки словесно колко е щастлива и как два дни в компанията на малчугана не е усетила никаква скука.

 

Това не означава, че задължително поведението на Омерова трябва да се заклейми като напълно погрешно. Може би пък да е съвсем нормално. А може и самата Витанова да реагира с усмивка?

 

Форумците са категорични, че една истинска майка не може да остане равнодушна към такова фото или да изпита приятно чувство.

 

„Благоприличието и разбирателството между членовете на едно семейство, в специфична и деликатна ситуация като тази на Георгиев, Есмер и Христина, е много хубаво нещо. Но постъпката на Есмер - да демонстрира публично колко е щастлива с чуждото дете... Прекалено е!.

 

Това, че Витанова се съгласи и позволи на невръстните Давид и Йоана да гостуват редовно на баща си, пътувайки със самолет до Русия, бе голям компромис от нейна страна. Можеше и да не го направи и да си действа егоистично, но да бъде спокойна и да не е погълната от ревност при мисълта, че друга жена няма да се опитва да заеме мястото й.

 

Христина постъпи разумно, а те ще й се качат сега на главата. Или поне Есмер, а грешката на Благо е, че й позволява. Една майка няма как да не се жегне от такава гледка. Точка!!!“,

 

смята анонимна форумка, която пояснява, че е родител на две деца, коитопоради една или друга причина е избрала да отглежда без мъж“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
tc,tc,tc
преди 2 години
-2
Ostavete horata na mira be! Ostavete gi da si jiveqt jivota!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xxxx
преди 2 години
0
Малко е тъпо да се снима с децата и.Но тук важното е как Благой е представил нещата за раздялата с Христина.Ако е казал че всичко е по взаимно съгласие и Есмер може да си мисли че прави добро като приема и се радва на децата му.Но ако знае че е зарязал бременна жена си едва ли би била толкова възторжена от постъпката му.Не знам но споредм мен си е взел жена от Русия дето не му знае славата тук и и представя версиите които на него са му удобни.Не знам какви са им отношенията с Христина и за какво са се разделили, но по принцип всеки защитава себе си и се изкарва жертва на другия в такива ситуации, и човека с който са в момента естествено вярва на тях.Сложно е и неприятно, но за съжаление това е живота.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени