Прелестите на София Вергара преливат от деколтето

6759
28 Декември 2011, 10:00


Коледа е време за почивка и знойната София Вергара реши да отдъхне на плажа в Мексико. 39-годишната актриса разпускаше с приятелката си Ингрид Касарес на плажа и очевидно се радваше на слънцето и топлото време.

 

 

Облечена в бански от две части, София срещна доста трудности със задържането на сутиена. Горнището на плажния костюм се оказа без презрамки и непрекъснато се налагаше актрисата да го намества.

 

 

И докато Вергара правеше опити да скрие пищните си форми от любопитни очи, всевиждащите папараци успяха да я снимат, преди да успее го направи.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
задължително Имe
преди 6 години
0
Коледа е време за почивка и знойната София Вергара реши да отдъхне на плажа в Мексико. 39-годишната актриса разпускаше с приятелката си Ингрид Касарес на плажа и очевидно се радваше на слънцето и топлото време. Облечена в бански от две части, София срещна доста трудности със задържането на сутиена. Горнището на плажния костюм се оказа без презрамки и непрекъснато се налагаше актрисата да го намества. И докато Вергара правеше опити да скрие пищните си форми от любопитни очи, всевиждащите папараци успяха да я снимат, преди да успее го направи. http://www.tvguide.co.uk/
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени