Прелестите на София Вергара преливат от деколтето

6502
28 Декември 2011, 10:00


Коледа е време за почивка и знойната София Вергара реши да отдъхне на плажа в Мексико. 39-годишната актриса разпускаше с приятелката си Ингрид Касарес на плажа и очевидно се радваше на слънцето и топлото време.

 

 

Облечена в бански от две части, София срещна доста трудности със задържането на сутиена. Горнището на плажния костюм се оказа без презрамки и непрекъснато се налагаше актрисата да го намества.

 

 

И докато Вергара правеше опити да скрие пищните си форми от любопитни очи, всевиждащите папараци успяха да я снимат, преди да успее го направи.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
задължително Имe
преди 5 години
0
Коледа е време за почивка и знойната София Вергара реши да отдъхне на плажа в Мексико. 39-годишната актриса разпускаше с приятелката си Ингрид Касарес на плажа и очевидно се радваше на слънцето и топлото време. Облечена в бански от две части, София срещна доста трудности със задържането на сутиена. Горнището на плажния костюм се оказа без презрамки и непрекъснато се налагаше актрисата да го намества. И докато Вергара правеше опити да скрие пищните си форми от любопитни очи, всевиждащите папараци успяха да я снимат, преди да успее го направи. http://www.tvguide.co.uk/
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 5.44 mb
total execution time: 30.408143997192 miliseconds
mysql execution time: 12.111663818359 milliseconds