Премахнаха киста на Рут Колева, тя насоли здравеопазването от болничното лего

8938
05 Юни 2016, 16:00


Рут Колева се подложи на спешна операция и веднага щом излезе от упойката, се отдаде на запазената й марка - критиката, разбра HotArena.


„Това тук е закуската в болница, в която преди два дни ме оперираха по спешност (след платени осигуровки + четирицифрена сума в брой). Става ми тъжно, не заради парчето салам, което няма как да наръфаш, защото всичко те боли, нито заради двете филии хляб, а за това, че в България без връзки и пари си обречен”, проплака изпълнителката.


Рут не пожела да сподели какво е наложило медицинската интервенция, но, според запознати, това е голяма киста, която довела до сериозни болки. Певицата вече е добре и отмаря в Доминиката, където са й славили конците от операцията и е останала доста по-доволна от медицинските услуги.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Алисия
преди 2 години
0
Рут, всекидневно се убеждаваме в окаяното положение на страната ни и всички нередности в нея. Права си, НО по дяволите спри вечно да се оплакваш от нещо и от някой. Негативни хора като теб ме натоварват адски много! Много е отблъскващо. Вземи си хвани един приятел най-накрая да те напомпи задоволително и да спреш да се оплакваш от всичко и всички!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
lollypop
преди 2 години
-1
Принципно не я харесвам, но в случая е абсолютно права, това не е сериозно спрямо пациентите!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди 2 години
-2
Някой може ли да цитира едно положително изказване на Рут по какъвто и да е повод? Да е жива и здрава, но има излъчване на вечно незадоволена.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Нищо не дразни Рут така, както всичко и всички!
преди 2 години
0
Явно всички сме забелязали тази неприятна черта в това същество. За съжаление няма такова изказване.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени