Преслава: Бирмата ме тормози! (След раздялата започнаха да си вадят мръсното бельо)

3173
05 Юли 2014, 14:30


Георги Станоев – малката Бирма е като полудял, след като научи за забежките на Преслава с непознат, поне за медиите, мъж. Дори й е назначил охрана, за да може да я следи, научи HotArena.net.

 

HotArena първа Ви съобщи преди дни, че фолк певицата е скъсала с гаджето си. Въпреки това тя опроверга слуха, вероятно надявайки се нещата между тях да се оправят.

 

Но уви, дори се разделиха окончателно! Заедно с майка му, Преслава извади мръсните ризи на Бирмата и то в ефир, докато до скоро и дума не искаше да обели за половинката си.

 

Станоев бил болезнено ревнив, което накара певицата да промени целия си начин на живот. Започна да се облича по-премерено, да бъде по-обрана в действията си и пр.

 

Той й изпуснал юздите след раздялата. Изпълнителката сама се похвали как отмаря с непознат мъж в комплекс в Асеновград.

 

Бирмата също не й остана длъжен - преди седмица е бил засечен на Дюни с шумна и голяма компания да празнува свободата си. Пред всички се натискал с разни парцалеси, твърдят очевидци.

 

Обикаля всяка вечер и столичните клубове, за да си търси завоевания за една нощ.

 

Свидетели твърдят, че Преслава движи с охрана, за да я брани от фенове, но всъщност гардовете са наети от Станоев, който хитро следи всяка нейна стъпка чрез тях.

 

Вероятно ако продължават в същия дух – любовта им ще се превърне в омраза. Точно като куче и котка, както фолкаджийката доскоро описваше отношенията им, макар и в любовен смисъл.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жоро
преди 3 години
-2
Ами така е повечето милионери са властни натури
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени