Преслава губи 40 бона заради болест! Нова версия за болестта на певицата

https://hotarena.net/laifstail/preslava-gubi-40-bona-zaradi-bolest-nova-versiia-za-bolestta-na-pevicata HotArena.net
Преслава губи 40 бона заради болест! Нова версия за болестта на певицата
Около 40 000 лева ще изгуби Преслава от спирането си на участия заради болест, научи HotArena.

Изпълнителката е една от най-щедро платените в музикалния жанр и всяка нейно отсъствие се отразява сериозно на нейната банкова сметка. Преслава няма да има участия до края на месеца, което ще е причината за сериозни загуби. Финансови щети ще претърпят и нейните продуценти, тъй като част от хонорара й отива именно при тях.

\"Музикална компания \"Пайнер\" уведомява всички почитатели на Преслава, че участията й до 28 февруари включително се отменят. Причината за това са сезонни здравословни проблеми. От началото на март отново можете да бъдете в компанията и с песните на Преслава, като графика за участията й можете да научите от програмата на телевизия \"Планета\" или от официалния сайт на музикалната компания. Пожелаваме й бързо оздравяване!\", обявиха продуцентите й.

Настинката тръшнала Преслава веднага след завръщането й от екзотичната почивка в Дубай, където беше заедно с приятеля си Павел. Изпълнителката се позволила да се натопи в морето, въпреки че не било чак толкова топло и престояла вътре около 15 минути. Скоро след това фолкаджийката усетила, че не се чувства добре и постоянно имала всички симптоми на сезонна настинка. Преслава се чувства отпаднала и има нужда да прекарва повече време в леглото.

\"Жива съм и още ме бива!\", написа в личния си профил във фейсбук певицата, като разсея всички съмнения, че става въпрос за сериозно заболяване.

Очакванията са Преслава да има участие отново на 1 или 2 март, като междувременно от \"Пайнер\" ще разкрият коя е точната дата на завръщането й. Дотогава певицата ще се стои вкъщи, ще пие чайчета и ще се храни здравословно, за да може по-бързо да си стъпи на краката. Преслава се е заканила, че първото нещо, което ще направи, щом оздравее, е да отиде в някой роден курорт и да покара ски.

2 Коментара

bo

преди 6 години

interesno kak nqma komentari za Preslava ili gi triete hotarena?

Коментирай

:-)0

преди 6 години

Явно циганката от Добрич не е интересна на хората и не желаят да я коментират.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.