Преслава губи косата си, плаща по 2 бона на месец за изкуствени гриви (Вижте на какво се дължи оплешивяването)

https://hotarena.net/laifstail/preslava-gubi-kosata-si-plashta-po-2-bona-na-mesec-za-izkustveni-grivi HotArena.net
Преслава губи косата си, плаща по 2 бона на месец за изкуствени гриви (Вижте на какво се дължи оплешивяването)

Фолк певицата Преслава скоростно губи косата си. Красавицата, залага на изкуствени кичури, за да скрие очевидния факт, че оплешивява, видя HotArena.

Изпълнителката крие проблемите с косата, като се прикрива с екстеншъни и бухнали прически. Но това е само временно решение, тъй като космите на главата й стават по-малко.

Феновете масово коментират, че Преслава е съсипана заради манията си да отслабне. Допреди 5 — 6 години, певицата имаше по-пълна фигура, беше с двойни килограми и огромен бюст, но нямаше никакви проблеми с косата.

Сега, освен, че са изчезнали природните й дадености, липсва и косата й, пише „Всеки ден“.


Приближени до бившата на Бирмата разкриват, че на месец Преслава плаща колосални суми за фризьор, но въпреки това не може да спаси оредяващата си опашка. Изпълнителката сама признава, че плаща по минимум 500 лева на седмица, за да я фризират в едни от най-елитните фризьорски салони в страната, а отделно, екстеншъните й струват 2 бона.


На една от последните си снимки, Преслава показа дълга, гъста коса до кръста, която обаче дори не е нейна. А почитателите й разкриха измамата и дори я упрекнаха, че се излага с изкуствени кичури.


В тази 40-градусова жега ще се свари с тази четина, но понеже не иска да си личи олисялото й теме, заради това предпочита да се вари на топлото време“.


По всичко изглежда, че фолк певицата се подлага не само на изтощителен режим, за да отслабне, но и гладува, стресирайки организма си. А при това положение е нормално да й пада косата, смятат нейни колежки.

7 Коментара

Ева

преди 8 години

С КАКВА ЧАНТА МЕНТЕ

Коментирай

f

преди 8 години

Страхотно й стои косата. Много я освежава и подмладява. И какво значи "чанта менте"? Менте на какво? Кой определя дали нещо е "менте" или не? След като е истинско, направено от същия материал и изглежда по същия начин и се усеща еднакво, каква е разликата? И двете са правени някъде в третия свят, просто за едната партида документите са минали за подпис през ръката на някой директор от известна компания, а другите - през неизвестен. Много малоумен коментар.

Коментирай

силвия

преди 8 години

сменила е чантата и потника

Коментирай

КЛОЗЕТА

преди 8 години

и това ако не е скрита реклама на забутания фри.з салон ,в който николета МЪРШАТА се гласи-здраве му кажи !!!!!!

Коментирай

jenn

преди 8 години

хахахах наистина, може ли да се излага така...

Коментирай

kvo be

преди 8 години

kvo davate minusi be....pari ima bol,a 4antata naistina e mente

Коментирай

Преславка

преди 8 години

Хайде бе!От години пишете за тази-онази,че и капе косата.За Преслава също-дори и като беше с доста повече килограми.Любимите клюки и измислици на журналистите-нисък клас са: на еди-коя си й капе косата,бременна е,защото се забелязва леко коремче,еди-кой си кръшка на еди-кого. и т.н

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.