Преслава и Бирмата отново заживяха заедно (Младокът изгони баща си, заради залитането му по млада мацка)

3569
03 Април 2015, 14:00


Разделите и събиранията на Преслава и Жоро Бирмата втръснаха на всички. Не само че не са приключили връзката си, ами в момента дори си живеят заедно като семейство, разбра HotArena!

 

Близки до двойката разказват, че фолкаджийката целенасочено разпространява, че вече не е с Георги. Независимо, че истината е съвсем друга.

 

Младокът в момента бил в депресия, тъй като родителите му скоро се разведоха. В последно време Евлоги Станоев – бащата на Жоро, се задявал с млада мацка, което неистово вбесило сина му.

 

За да защити достойнството на майка си – Лидия, позната повече като Лидка Скалата, милионерският наследник изгонил голямата Бирма от баровския им палат край Симеоновско шосе, пише „България Днес“.

 

На Лидка обаче хич не й дреме какви ги върши бившият й съпруг и се е отдала на забавления из столичните клубове. Разправяла наляво и надясно, че вече иска да става баба и се надявала Жорко и Преси да помислят по-сериозно по въпроса.

 

За да накара любимата си да му прости за унижението, заради изблиците си на ревност, прераснали в зверско меле в столичен клуб преди около месец, малката Бирма обещал на брюнетката, че ще се опита да бъде по-сдържан в емоциите си... Само и само да я задържи до себе си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени