Преслава и Бирмата се събират?! (Жоро не можел да живее без певицата, ще й предлага брак)

4980
12 Декември 2014, 11:30


Жоро Бирмата в крайна сметка е склонил Преслава да му даде пореден шанс. След последната им свада в Слънчев бряг, при която и двамата се ошамариха, певицата се опита да започне отначало и без него. Получаваше й се, докато Георги осъзна, че не може да диша без нея и поиска тя да му прости, узна HotArena.net.

 

Чалга фурията и Георги Станоев се скъсаха след една от поредните им пиянски разправии, която обаче завърши с изключително грозна сцена. Пред очите на десетки посетители в нощен клуб в Слънчев бряг Преси и Жоро се сбиха, размениха си няколко зверски шамара, а певицата дори счупи чaша в главата на любимия, пише в. „Всеки ден“.

 

Последва светкавична раздяла, която се отрази много добре на Преслава. Тя заряза убийствените диети и строги хранителни режими, които я докараха до анорексия. Започна да се грижи за себе си и да изглежда отново като човек.

 

Бирмата обаче трудно преживявал раздялата. Той заливал телефона на бившата си изгора със стотици съобщения, обаждал й се всеки ден. Дори карал майка си Лидия да ходатайства пред брюнетката, за да ги сдобри.

 

„Беше изключително съсипан, просто не беше на себе си. Започна да се налива като смок и да води унищожителен живот", коментираха запознати. След като видяла какво е положението, Преслава решила да бъде благородна и да даде втори шанс на немирния Жоро.

 

Така двамата отново са заедно, въпреки че Преси била категорична, че тепърва подлага Станоев на изпитателен срок. Той обаче имал други амбиции и планове. Този път бил твърдо решен да предложи брак на Преслава и да я склони да минат под венчило, за да парафира връзката си с нея и да направи законна своя жена.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени