Преслава и Джена в челен сблъсък! (Галена е минало?!)

2870
10 Февруари 2015, 14:17


Пайнерките продължават да твърдят, че най-скъпата награда не е предмет, а любовта на публиката. Всички знаем, че това са пълни глупости и зад привидната им скромност всъщност се крият подли намерения, узна HotArena!

 

Говори се, че Галена този път няма да вземе наградата за „Най-добра певица на годината“, защото за нея ще се борят Преслава и Джена. Феновете на последните две вече враждуват помежду си, докато любимките им се хранят една друга само на ум.

 

И няма как да не драпат за статуетки, тъй като с всяко признание хонорарите им набъбват.

 

Двете грации са номинирани рамо до рамо в 7 от 18 категории и ще мерят сили и в тях.

 

Преслава отрече да има конфликт с колежката си и сподели, че смята и че Джена не таи лоши чувства към нея, пише „България Днес“.

 

Анелия и тази година ще остане недооценена, макар феновете й да я издигат в култ. Този път в различните категории са включени и изпълнители, които почти нямат хитове и участия.

 

Човек от фирмата на Митко Димитров споделя, че наградите така се гласят, че да се угоди на повечето певци, но все пак това е трудно достижимо – всички да са доволни. Особено женските.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
FEN NA POPFOLKA
преди 3 години
-1
ПРЕСЛАВА Е ПЕВИЦАТА НА ГОДИНАТА...........ДЖЕНА НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ А УВИВА КАТО ХОДЖА В ДЖАМИЯ И МИРО И СТЕФАН МИТРОВ И СЕ ПРИСМЯХА НА ФАЛША НА ДЖЕНА
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени