Преслава и Фики са фолк Певците на годината! Галена - Музикален идол!(Вижте останалите наградени)

https://hotarena.net/laifstail/preslava-i-fiki-sa-folk-pevcite-na-godinata-galena-muzikalen-idol HotArena.net
Преслава и Фики са фолк Певците на годината! Галена - Музикален идол!(Вижте останалите наградени)
След близо 30-минутно закъснение, 13-ите награди на ТВ \"Планета Пайнер\" все пак се раздадоха, видя HotArena!


Най-престижният приз - \"Певица на 2014\", грабна Преслава, а при мъжете най-добрият изпълнител за изминалата година се оказа Фики! Галена пък стана \"Музикален идол\".


С най-много награди си тръгнаха Галена, Джена и Анелия, а сред юнаците - Фики и Галин. Ето списък с всички певци от музикална компания \"Пайнер\", които си тръгнаха със статуетки:



Посланик на българската музика зад граница - Джена
Видеосензация в Youtube - Фики ft. Преслава - Горе - долу
Дебют - Фики
Най-прогресиращ изпълнител - Галин
Специална награда на радио \"Веселина\" - Галена - \"Хавана тропикана\"
Фолклорен албум - Борис Дали - \"Младо момче\"
Фолклорен изпълнител - Райна
Творческо дълголетие и успешна кариера - Атанас Стоев
Посланик на доброто - Ивана
Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Илиян и Сияна - \"Палавница\"
Най-споделян клип в Youtube канала на Planeta - Джена - \"Моли се да не почна\"
Оригинално присъствие на клубната сцена - Галин
Оригинално присъствие на клубната сцена - Анелия
Баладичен хит - Преслава - \"Ако утре ме губиш\"
Дискотечен хит - Галена - \"Хавана тропикана\"
Специална награда на Signal.bg - Андреа
Дуетна песен - Емилия ft. Ави Бенеди - \"Кой ще му каже\"
Албум на година - Анелия \"Феноменална\"
Най-добър видеоклип - Галена \"Хавана тропикана\"
Песен на 2014 - Джена - \"Моли се да не почна\"
Певец на 2014 - Фики
Певица на 2014 - Преслава
Музикален идол - Галена



12 Коментара

Тина

преди 9 години

Фики и Преслава са истинските победители! Личи си, че почитателите им ги обожават. "Идолката" Галена си тръгна с купената награда. Някой чу ли да има възторжени одобрение след съобщаване на името й. Добре, че не я освиркаха като преди години.

Коментирай

Посланик на доброто :D :D :D

преди 9 години

Посланик на доброто :D :D :D

Коментирай

paloma

преди 9 години

Преслава,този вълк,какво я пробутват навсякъде.Толкова е бездарна и отвратителна..и творчеството и доста куца.Откъм гласови данни и жива скръб,с това виене.

Коментирай

Лъжливи награди всяка година до кога?

преди 9 години

Чудя се дали изобщо някога ще има честни и реални награди.Всички хора го виждаме и сме на едно менние само Пайнер ли има някакви други виждания ? За идол винаги би трябвало да бъде Преслава ....зашото тя наистина е идол наистина е била най-силната певица на Пайнер с най-много поредни награди Певица на годината с най-много хитове и тн ......но тя може да бъде идол не и певица на 2014 ! В крайна сметка това не са награди на 2006,2007,2008 ,2009,2010,2011......тогажа да е пежица на годината Преслава -ок.Но за 2014 нито е работила най-много нито е имала някой да кажем супер интересен клип ей така да предизвика истерия както го е правила преди ,нито е изкарала някой супер хит, който да избие рибата.Преслава трябваше да е идол ,а Джена трябваше да е певица на годината .....тя е най търсената певица изкарва хит след хит......дори тя трябваше да закрива концертите на лятното турне,,,,,,,,който е бил там знае какви истерия беше когато тя излезна на сцената и какво пеене беше с нея ....нито на Преслава нито на Галена се викаше така . Ако не Джена то поне Галена или дори Емилия заслужаваха повече певица на годината от Преслава .......и двете създадоха по 1 2 уникални хита за годината и клипове мн по яки от на Преслава. За Анеля се чудя въобще защо беше номинирана .........та тя незнам и една нейна песен хахахах само онази дуетната с гръка ,но за това нещо да я номинират за дуетна песен на годината ,а не за певица на годината ! Колкото до певец на годината също съм абсолютно не съгласна както и всичите ми познати и хора с които коментирахме,......Фики може да бъде дебют на годината ...да за това ок заслужава го наистина най-силен от изгряващите ,но неможе хем да си дебют ,хем да си певец на годината ......та той има само една две самостоятелни песни,всичко друго са дуети ,с по-утвърдени изпълнители ,за да го лансират и да му се помогне да направи впечатление.Галин така и така няма как да е дебют на годината защото не е дебютирал тази година и е доста преди Фики ....ами той трябваше да е певец на годината !Най прогресиращ изпълнител ....ок Галин ,но Теди Александрова също заслужава ,тя направи жестоки хитове пред ,които песните дори на утвърдени изпълнители бледнеят. Колкото до "Албум на годината" ......това е на-голямата пародия и излъгация! Какъв албум на годината е Феноменална ???Каква е тази глупост.Единственото ,с което съм съгласна са : Дуетна песен на годината Емилия и Ави ....наистина песента си остана във времето и избухна яко и наистина такъв интересн дует до сега е нямало.И за наградите на Джена също съм съгласна.Другото излъгация .

Коментирай

Лъжливи награди всяка година до кога?

преди 9 години

....нито на Преслава нито на Галена се викаше така . Ако не Джена то поне Галена или дори Емилия заслужаваха повече певица на годината от Преслава .......и двете създадоха по 1 2 уникални хита за годината и клипове мн по яки от на Преслава. За Анеля се чудя въобще защо беше номинирана .........та тя незнам и една нейна песен хахахах само онази дуетната с гръка ,но за това нещо да я номинират за дуетна песен на годината ,а не за певица на годината ! Колкото до певец на годината също съм абсолютно не съгласна както и всичите ми познати и хора с които коментирахме,......Фики може да бъде дебют на годината ...да за това ок заслужава го наистина най-силен от изгряващите ,но неможе хем да си дебют ,хем да си певец на годината ......та той има само една две самостоятелни песни,всичко друго са дуети ,с по-утвърдени изпълнители ,за да го лансират и да му се помогне да направи впечатление.Галин така и така няма как да е дебют на годината защото не е дебютирал тази година и е доста преди Фики ....ами той трябваше да е певец на годината !Най прогресиращ изпълнител ....ок Галин ,но Теди Александрова също заслужава ,тя направи жестоки хитове пред ,които песните дори на утвърдени изпълнители бледнеят. Колкото до "Албум на годината" ......това е на-голямата пародия и излъгация! Какъв албум на годината е Феноменална ???Каква е тази глупост.Единственото ,с което съм съгласна са : Дуетна песен на годината Емилия и Ави ....наистина песента си остана във времето и избухна яко и наистина такъв интересн дует до сега е нямало.И за наградите на Джена също съм съгласна.Другото излъгация .

Коментирай

Лъжливи награди всяка година до кога?

преди 9 години

...ами той трябваше да е певец на годината !Най прогресиращ изпълнител ....ок Галин ,но Теди Александрова също заслужава ,тя направи жестоки хитове пред ,които песните дори на утвърдени изпълнители бледнеят. Колкото до "Албум на годината" ......това е на-голямата пародия и излъгация! Какъв албум на годината е Феноменална ???Каква е тази глупост.Единственото ,с което съм съгласна са : Дуетна песен на годината Емилия и Ави ....наистина песента си остана във времето и избухна яко и наистина такъв интересн дует до сега е нямало.И за наградите на Джена също съм съгласна.Другото излъгация .

Коментирай

SISI

преди 9 години

ПРЕСЛАВА САМО СИ ЗАСЛУЖИ НАГРАДТА САМО ПРЕСЛАВА ПЯ ДОБРЕ НА ЖИВО ПРЕСЛАВА ГИ СЛОЖИ ВСИЧКИТЕ В МАЛКИЯ СИ ДЖОБ...ГАЛЕНА БЕШЕ ФАЛШИВА ,ИЗПОЛЗВА И ПЛЕЙБЕКА..ДЖЕНА БЕШЕ КИЧОЗНА

Коментирай

d

преди 9 години

Няма такива думи "незнам" и "неможе". Научи се да пишеш правилно. НЕ ВИЖДАШ ЛИ, ЧЕ ТИ СЕ ПОДЧЕРТАВАТ КАТО ГРЕШНО ИЗПИСАНИ??? Иначе си права, но неграмотна.

Коментирай

ж

преди 9 години

"Излъгация"??? Ти сериозно ли??? По-малко висене пред телевизора и малко книжки - дори 1, 2 да прочетеш в живота си, ще има подобрение, но го направи!

Коментирай

eli

преди 9 години

Браво на Галена и Преслава! Те показаха, че са най-добрите и няма кой да ги стигне! Още дълго щу са на върха! Пресинка винаги ще ми е в сърцето, и заслужено взе певица на годината! песен на годината- Тази песен изобщо, ама изобщо не е песента на 2014г. Абсолюто всички знаят това! А Джена е просто...е няма дума, която до опише този смешен стайлинг! Стана за смях пред цяла България!! Развали песента на Галин като почна да вие, а пък тази песен като я запя....... цялата зала си запуши ушите... Джена и Анелия бяха най-освиркани тази вечер

Коментирай

а

преди 9 години

Как си личи, че Цветелина и Галена работят със стилист и то какъв! Току-що гледах снимките от концерта и само те изглеждат адекватно представени на сцената. Анелия, Преслава, Алисия си изглеждат точно както всяка друга година и със все същия стил дрехи. Особено Преслава никога не се старае да изненада с нещо. Все един и същи тип рокли, само цвета се сменя, все същия грим и същата прическа от 6-7 години насам. Толкова се е отпуснала на някакви стари лаври. То пък и едни лаври, ама хайде... Всички изглеждаха супер обикновено, както по принцип си ходят на участия. Браво на Цвети и Галена, че дръпнаха фолка на такова ниво напред и се осъзнаха, че трябва да работят със стилист, за да изненадват и да са винаги нови и различни. Останалите наистина изглеждат като някакви дечица селянчета до тях. Пълно разочарование. Разочарова ме, че и другите не се стараят като тях. То е ясно, че няма как да задминат Добри, но поне да се опитват.

Коментирай

диди

преди 9 години

преслава само си заслужи наградата а и само преслава показа стил и класа...галена пак пя фалшиво и пак се държа като развартница, джена беше многосмешна а и тоалета и наподобяваше на пердето от кухнята

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.