Преслава и Фики се срещат тайно извън къщата на „ВИП Брадър“ (Вижте кога ще им е следващата среща)

https://hotarena.net/laifstail/preslava-i-fiki-se-sreshtat-taino-izvan-kashtata-na-vip-bradar HotArena.net
Преслава и Фики се срещат тайно извън къщата на „ВИП Брадър“ (Вижте кога ще им е следващата среща)

Преслава и нейният колега Фики Стораро се срещат тайно извън къщата на “ВИП Брадър”, където в момента се подвизава певицата, разбра HotArena!


Публична тайна е, че Преслава е сключила с продуцентите на предаването договор, който й позволява да излиза от Къщата, за да изпълнява своите професионални ангажименти. Често те са в различни точки на страната и изпълнителката отсъства почти по денонощие от риалити формата.


Под предтекст, че има поредно участие в чалга заведение, Преслава намира време и за своята тайна тръпка – Фики. Очевидци са видели двамата певци в луксозен хотел в столицата, пише „Всеки ден”.


Този факт е потвърждение на слуха за интимна връзка между хитовата чалгаджийка и сина на Тони Стораро, който се носи в светските среди в последните месеци.


Следващата среща, на която двамата ще се отдадат на страстта помежду си, ще бъде в Пловдив утре вечер.


Тогава и Преси, и Фики имат участия в града, а след като позабавляват почитателите си, ще се отдадат на забавления под завивките в някой от пловдивските хотели.


Именно „топлата“ връзка между Стораро-младши и Преслава стана причина и за страшно меле между него и бившия на певицата Георги Станоев-Бирмата. Екшънът се разигра през февруари след наградите на телевизия „Планета“.


Тогава обезумялата мутра нахлу в препълненото заведение, където беше афтърпартито, и си спретна як бой с Фики. Той не му останал длъжен и след няколко разменени ритника и юмрука, партито за двамата завършило в „Пирогов”.


Самата Преслава сподели неотдавна в Къщата на „ВИП Брадър“, че се страхува от обвързване и в момента предпочитала да се отдава само на мимолетни забавления. Именно това й харесвало у Фики – че той не искал от нея нищо ангажиращо, не я ревнувал и не я натоварвал с претенции да му бъде вярна. 

 

2 Коментара

Най голяма проститутка в България е Преслава !

преди 8 години

Е като само на проститутката и дават да излиза. Поголяма проститутка от Преслава няма !!!

Коментирай

в голяма грешка си

преди 8 години

Имаш грешка . Преслава е курва и се ебе за удоволствие. Николета Лозанова е най-голямата проститутка в България.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.