Преслава и Галена – 15 години на сцената! Двете делили едно легло, а днес не се поглеждат!

https://hotarena.net/pod-pricel/preslava-i-galena-15-godini-na-scenata-dvete-delili-edno-leglo-a-dnes-ne-se-poglejdat HotArena.net
Преслава и Галена – 15 години на сцената! Двете делили едно легло, а днес не се поглеждат!

И двете са открития на Милко Калайджиев. Стартират кариерата си през един ден – едната на 20 януари 2004г., а другата на 21-и. Сега празнуват 15 години на сцената. Те са сред най-талантливите и популярни имена в попфолка – Преслава и Галена.

Свързват ги много неща – компанията „Пайнер“, Милко Калайджиев, 15 годишен път в попфолка и общо приятелско минало. Двете делят общо апартаментче в началото на кариерата си. Преди това двете били най-обикновени момичета.

Преслава е родена през 1984 г. в Добрич, а истинското й име е Петя Иванова. Пее от малка и едва 7-годишна изпълнява първата си песен с оркестър. Завършва музикалното си образование в училището по изкуствата СОУ „Св. Климент Охридски“. От 15 годишна пее по заведенията с оркестър. На 20 подписва професионалния си договор с „Пайнер“.

Галена пуска първата си песен като Галя. Родена е в Смядово през 1985 г. Учи народно пеене в музикалното училище в Шумен, а две години по-късно се мести в Димитровград, за да продължи образованието си., Там подписва и договор с ‚Пайнер“. След това започва и голямото приятелство между двете. Преслава дори дели наградата си ‚Певица на годината“ за 2008 г. с Галена. „Искам да разделя тази награда с една колежка, която за мен е обида – дори не е номинирана. Галче, ела тук при мен“, каза Преслава и разплака на сцената приятелката си Галена, която тогава е бременна с първия си син.

За 15-те години на сцената Преслава има 14 приза за ‚Певица на годината“. Общият брой на наградите й е над 60. Има 6 албума, 3 компилации и два видеоалбума. Галена е удостоявана с приза „Певица на годината“ 4 пъти, а наградите й са 70, Има 5 албума, 3 компилации и 2 видеоалбума.

Певиците са се сред най-хитовите и обсъждани имена в попфолка. Жълтите медии често пишат за конфликти и срив в отношенията им. Преди две години Галена първа призна, че има отчуждение между нея и Преслава.

„Нямаме лични, само професионални комуникации“, казва в свое интервю Галена тогава. Според нея причината за кризата в отношенията им е и у двете. „Тя има своя версия, аз моя. Никога не сме се карали, просто настъпи едно мълчание“, казва Галена. Вече не се поздравяват и за рождените си дни. Към днешна дата и двете мълчат за отношенията си и почти не дават интервюта в медиите.

В края на януари певиците получиха огромни букети рози и поздравителни картички от своя продуцент инж. Митко Димитров, пише „24 Часа“.

17 Коментара

kokona

преди 5 години

I dvete bqha brutalni i naporisti selqndurki v zorata na karierata si. Mnogo voda izteche ot togava, a ednata si ostana nai - zle oblechenata publichna lichnost v BG

Коментирай

Фифо

преди 5 години

тази селянка Галена прилича на 55 годишна жена и другата не младее особенно но на 34 са още момичета не престарели целулитни сбръчкани лели

Коментирай

Хъмммм

преди 5 години

Много от високо гледат Гала от ваната и Петя на Коко

Коментирай

off

преди 5 години

Не мога да разбера какво толкова делят тези двете!Щом хляба и квартирата са си делили,след като са "от една черга",както старите хора казват,трябва да си изключително ограничена,проста,самозабравила се,че да плюеш на едно приятелство!Заради слава,пари,награди...ами,не си струва!Преди години гримьора Мис Бони,в няколко интервюта доста подробно описа всички тези жени в гилдията и що за стока са всичките!

Коментирай

haha

преди 5 години

Lqgaha si s bat Milko,za da gi vkara v Painer!

Коментирай

:)

преди 5 години

Галена поне случи на свестен мъж, който дава всичко за нея! Уви, циганската подлога и наркоманка Креслава а.к.а Белото нямаше този късмет. В крайна сметка всеки получава това, което заслужава..за едни добър и грижовен мъж, за други - дилър и прост бияч! А, честито на “печелившите”!

Коментирай

1

преди 5 години

Хотарена, ебати сравнението на две джофри, едната даже доста често пее на плейбек..има доста други певици в този жанр , които са с кариера по-дълга от 15 години са били мега топ..Сравнение, анализи все едно не говорим за едни обикновени , ограничени курви,които по стечение на обстоятелствата са популярни в транта на абсурдите. Все едно ебати сравнявате Бионсе и Рияна или Христо Стоичков и Бербатов или някакви с награди за световни постижения..айде си ебете майката така неделно със селските ви статии, автора да сподели от кое село е излязъл, че ни занимава толкова услиено с интереса му към такива елементарни курви???????Сигурно го няма и на картата?

Коментирай

M

преди 5 години

Тея двете селянки трябва цял живот на Милко вода да му носят, че сега още щяха да се извявяват като певици , но в някоя селска кръчма-галя от смядово и петя от добрич с големите бомби

Коментирай

Vasko

преди 5 години

E ti taka kato q gledash preslava i q znaem shto za stoka e koi ochakvash da go vzeme tova bunishte??? Princa na Monako li, Leo Di Caprio li ????

Коментирай

GGGG

преди 5 години

И едната и другата са тотална греда, вижте им интервютата-то пелтечи, то не може да свърже две изречения като хората, вижте им личния живот-преслава си я премятаха от ръка на ръка който си я поискаше . През кой ли не мина и тя и сестра и същата курва. Преслава я лансира митко пайнера щото взима огромен процент от нея, повече отколкото при други певици..съответно има полза да я лансира максимално. Стига сте се занимавали с утайки хотзападнали,за нишо не ставате,затова само преписвате "новини" от др сайтове.Я кажете с другите на абонамент при вас Златка и Благо??Галена преслава, мегз където ви плащаше, еххх много сте зле

Коментирай

jor

преди 5 години

Иявени изпълнителки на духови инструменти сте пропуснали, заслужили артистки в свиренето с уста, затова изглеждат и двечките на по 40 год лелки въпреки всичкия тунинг, то толкова години свирня изхабява явно преждевременно

Коментирай

Да

преди 5 години

Каквото ида си говорим Преслава е по-добра като певица,

Коментирай

ЕДИН

преди 5 години

В ТОЗИ ЖАНР ПРЕСЛАВА Е НАЙ-ДОБРАТА. А КОЯ Е НАМЕРИЛА ПО-ДОБРИЯ МЪЖ ЖИВОТА ЩЕ ПОКАЖЕ, ОЩЕ Е РАНО

Коментирай

До :)

преди 5 години

Преслава запозна Галена с Галин.Така че цял живот тлябва да й бъде благодарна ;)

Коментирай

Така ли?

преди 5 години

Не знаех, че Преслава е запознала Галена с Галин. Интересна история, ако е истина.

Коментирай

a1

преди 5 години

Дааа!! Колко можещи певици има в поп фолка калси над преСЛИВА .Тя Уитни Хюстън и Марая Кери накуп ги слага в малки си джоб тая преса бе хахахахаххахаха..Преса Уитнито хахахаххаххахаха Софи Маринова гласово е мега калси над преСЛИВА, Десилава, Глория само като примери за капацитети, но те не са си продали путките на продуцент ,който прибира почти целите хонорари само и само да ги бута

Коментирай

До Така ли

преди 5 години

Истина е.Преслава е била поканена от приятели във Велико Търново и е взела със себе си Галена.И тогава ги е запознала.Галин точно се е бил развел с Деси Слава.Разказвали са го в интервюта преди много години.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.