Преслава и Ивелина Колеви в немилост! Нелина също гневна на наградите, избухна със своя класация (Вижте как ги подреди)

https://hotarena.net/pod-pricel/preslava-i-ivelina-kolevi-v-nemilost-nelina-sashto-gnevna-na-nagradite-izbuhna-sas-svoia-klasaciia HotArena.net
Преслава и Ивелина Колеви в немилост! Нелина също гневна на наградите, избухна със своя класация (Вижте как ги подреди)
Читателска новина


Още една певица от \"Пайнер\" се присъедини към бойкота на наградите на Планета
, който премина в яростно критикуване на победителите. След като Николета Лозанова, Андреа и ДесиСлава скочиха срещу незаслужената и купена награда на Преслава, вълната от неодобрение към нея не стихва, а даже се разраства!


Верен читател на HotArena ни предостави нагледно протеста на Нелина, която раздаде \"свои\" награди. Публикуваме текста без промяна:


\"Нелина стана поредната певица, която отказа да мълчи за най-нагласените награди на \"Пайнер\" до сега. Певицата се присъедини към вълната от смели колежки, които отказват да бъдат кукли на конци. Тя публично в своя фейсбук профил нарече наградите \"малинки\". Акакто знаете,\"Златна малинка\" в Америка се дава на провали през годината.


Певицата директно заяви, че има лансиране на определени имена и по-късно, в отговор на свой фен, добави думата \"пародия\" за наградите.


Нелина е сред огромния брой ощетени изпълнители. Певицата не получи награда за \"Фолклорен изпълнител на годината\", макар по-късно да публикува линк от сайта \"Пайнер\", който посочва нейните албуми като едни от най- продаваните.


Наградата за певица на годината при фолклорните звезди напълно очаквано взе представител на абонираното семейство - Колеви. И не, явно все пак Преслава не би прекалила толкова и не набута и себе си в наградата, но за сметка на това нейната сестра - Ивелина Колева, я получи.


Брюнетката е известна главно с факта, че е сестра на Преслава, като преди беше обвинена от медиите, че носи дрехите ѝ. Нелина е харесала няколко коментара под своя пост, които посочват наградата на сестра Колева за нереална.


Така от музикални награди, събитието се превърна в родова среща на семейство Колеви и тежестта на наградите падна главоломно. Какви ще са последствията за певиците, скочили срещу сестрите Колеви, предстои да видим...\"


\"\"




6 Коментара

estera

преди 8 години

нелина поздрави и преслава и ивелина колева за наградите им ..вие от хотарена сте напълно откачили .

Коментирай

Asparuh

преди 8 години

Писала е че Преслава заслужава !!! прочетете добре

Коментирай

КАТЯ

преди 8 години

НАПРОТИВ ТЯ КАЗВА ЧЕ ПРЕСЛАВА И ФИКИ ЗАСЛУЖАВАТ, ВИЕ МАЙ НЕ ЧЕТЕТЕ И СИ ГОВОРИТЕ С НАСРАНИТЕ ГЪЗОВЕ, ИСКА ВИ СЕ ТАКА ЛЕКО ДА ИЗПОКАРАТЕ ПРЕСЛАВА С ВСИЧКИ НАЛИ? НЯМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ ХОТАРЕНА Е ПОПУЛЯРНА ИМЕННО С ГНОМА НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА КОЯТО ПЪК Е ПОПУЛЯРНА ИМЕННО СЪС ЗЛОБАТА СИ И КАЧЕСТВОТО СИ ДА РАЗДЕЛЯ, ДА ЗЛОСЛОВИ, ДА ОБВИНЯВА, ДА ОБИЖДА.... А ПОСЛЕ..... ТЯ ДА БЪДЕ САМА КАТО КУЧЕ, ЗАЩОТО РАНО ИЛИ КЪСНО Я РАЗБИРАТ ЩО ЗА ГНИЛА СЛИВА Е.

Коментирай

x i y

преди 8 години

курволето хей ти скапано недоклатено джудже къде точно в стията пише че нелина е гневна...май съвсем друго пише във фейсбук на нелина...курволето ти понеже си мангалка и си ходила до 3 клас на училише та не можеш да четеш помио такава

Коментирай

Дарина

преди 8 години

Може да е писала, че и Преслава заслужава, НО после хареса един коментар, който пише че и Преслава е с купена награда и не я заслужава. Сигурно си е мислела, че Преска е спечелила за друго награда,понеже не присъстваше! Иначе харесаният от нея коментар е доста солен за Пресчето. Всички големи имена застанаха с имената си и казаха какво мислят. Това досега не се е случвало. На всички вече им стана ясно,че Преславко не е заслужила тази награда и тя беше реално за Галена!

Коментирай

ISTINATA

преди 8 години

не е вярно и нелина и андреа и ритон и орлин горанов и всички естрадни и попфолк певици без деса и ема подкрепят преслава преслава е певицата на годината а фалшивата галена да го духа

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.