Преслава и Мария Илиева – общи любовници, залязваща кариера и взаимни симпатии! Какво още свързва двете певици...

5354
18 Ноември 2016, 15:06


Чалга звездата Преслава и застарялата и забравена поп певица Мария Илиева са на път да перифразират хита на Ритон „Брак между опера и естрада“ в „Любов между поп и чалга“, видя HotArena.

Двете певици от полюсно различни стилове и жанрове не спират да се четкат една друга. Няма снимка на Преслава, която да не е харесана от миналото величие, както и Преслава не пропуска да се израдва на снимките на Мария Илиева и да ги коментира в социалната мрежа (виж в галерията).

Малък пример:

Мария Илиева: „Пей ми, момиченце талантливо“.

Преслава: „Обичам те!“

Това поражда известно съмнение в искреността на отношенията между двете. Всеизвестно е високото самочувствие на Мария Илиева, която за съжаление остана само с единствения си хит „Лунен сън“ отпреди 10 години, въпреки обещаващия старт на силна кариера. Никой не може да отрече певческия талант на Илиева, която незнайно защо не успя да го развие и остана в групата на забравените ни поп изпълнители. Мария все още има самочувствие на голяма примадона с кадифен глас, който притежава уникални способности.

На другия полюс се изправя Преслава от Добрич. Чалга фурията, която от години пее само на плейбек и също вече има спорна слава на номер 1 в жанра. Нейната кариера стремеглаво тръгна надолу мачкана от железния удар на любими вещества, които изпълнителката  поема през масльонката си непрестанно.

И отсявайки разликите и приликите, вероятно можем да намери общите неща между двете звезди. Както и техните взаимни симпатии една към друга. През лятото двете певици спретнаха импровизиран дует за удоволствие на  гостите в чалготека в Слънчев бряг. Слуховете ги свързват и с леглото на милионера Борислав Комсийски, в което и двете са мачкали чаршафите. Не се знае дали нямат и други общи интереси на този фронт.

Тук те не си приличат много. Преслава търси не само любов, даже никак не я търси, а предпочита финансово могъщи любовници. Мария Илиева е готова да си плаща, но да задоволява нагона си с крехко агнешко. Последната й любов беше младият певец Наско Колев, който й би шута преди месеци.

Вие как мислите, какво свързва Преслава и Мария Илиева?

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени