Преслава има нова изгора, пръсна 10 бона за вечеря

9790
28 Февруари 2017, 09:39


Чалга певицата Преслава има нова изгора. Тя е хлътнала по турчина Нуресет Гьокче, който е най-известният готвач в света. Двамата се засекли в един от ресторантите на шефа в Дубай, научи HotArena.

Нурсет стана доста популярен, след като публикува видеа, на които готви. Запазената му марка е да посолява месото в стил кобра. Техниката му спечелила прякора Бея на солта. Гьокче седнала на масата на Преслава и си разменили няколко думи. Преси му обяснила с какво си изкарва прехраната, а турският шеф останал впечатлен от нея. Певицата му казала, че е впечатлена от уменията на готвача и той решил да я изуми още повече.

Взел големия нож, няколко парчета мръвки и започнал да готви пред нея. След като сготвил за Преслава, сестра й и майка й се отдал на приятната компания на трите дами. Шефът поискал да почерпи, но певицата категорично отказала. Въпреки, че всяка една от жените похапнала по едно ястие гурме изпълнителката олекнала с 10 хиляди лева за три ястия, сума която е умопомрачителна за родните стандарти, пише „България днес“
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
30-50 ЛЕВА ДНЕВНО , САМО ЗА НЯКОЛКО МИНУТИ НА ДЕН - НАУЧИ КАК СЕ ПЕЧЕЛИ ОТ ДОМА ! ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
Преди 1 година
0
Как да направим пари от дома - научи как да печелим от $0 дневно до $30 на ден без да инвестирате ваши средства само за 10 минути на ден ! ето тук www.easymoneybg.ovo.bg Ще научите как става всичко това от самата регистрация до как да си вземете печалбата. За да изкарвате пари от Интернет не е необходимо да имате собствен сайт, блог или форум, или пък да притежавате познания по програмиране. Начинът, който ще ви представя, е лесен и отнема само няколко минути на ден. Единствените неща, от които имате нужда, са компютър с Интернет, време и постоянство. За повече информация моля посетете този адрес: www.easymoneybg.ovo.bg
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Iskra
Преди 1 година
0
Този готвач е голям приятел с Галена и мъжа й Галин. Може би от тях се познава с Преслава. Стига сте си съчинявали истории! В момента тоя пич е сензация в инстаграм и с над 4 млн. последователи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
mari254
Преди 1 година
-5
ne e vqrno ;)
Iskra
Преди 1 година
0
Е как да не е вярно, като имат общи снимки и са единствените българи и кято цяло едни от малкото хора, които този пич следва?
Ахахахахха
Преди 1 година
-3
Вие не сте наред... Преслава е там със сестра си, приятелка и мъжа на приятелката и. Не майка и. И пак съчиняване смехотворни статии. Също Нз как Преслава би си говорила с него. Тя не говори английски, съмнявам се да говори и турски. Оставете жената на мира.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе хотговна
Преди 1 година
-2
В тоя сайт новините ви са 1:1 крадени от blitz и съчинения от тона че следите известните в инстаграм и фейсбук.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени