Преслава изкара цяла нощ с Ники Михайлов в Клуб 33 (Снимки)

https://hotarena.net/lubopitno/preslava-izkara-ciala-nosht-s-niki-mihailov-v-klub-33 HotArena.net
Преслава изкара цяла нощ с Ники Михайлов в Клуб 33 (Снимки)
Михайлов и Преслава изненадващо се появиха заедно в \"Клуб 33\" в Студентски град, който миналата нощ избухна с ретро партито на Теди Джорджо.

Компанията се настани на най-близкото до диджейския пулт сепаре, от което има отлична видимост към цялото заведение. Въпреки неколцината гардове, които наблядаваха сепарето им от близко разстояние, Ники и Преси явно нямаха намерение да се крият от никого от присъстващите в клуба. Те се веселиха наравно с всички меломани не като звезди, а като нормални хора, без всякакви задръжки.


На метри от Преслава и Михайлов ретро партито на Теди Джорджо уважиха звездите от \"София - ден и нощ\". Двойкаджийката Симона и диждейката Теди, както и бившата \"Мис София\" Ана-Мария Чернева обградиха мачото от хитовия сериал Митака. Мускулестият актьор причини суматоха около себе си, като през цялата нощ бе атакуван за селфита и автографи от дамите в клуба.

По традицията ретро партито в \"33\" привлече тълпи от меломани и до сутринта нямаше място кърфица да падне. Фул се очаква да е клубът и утре вечер, когато Тони Стораро ще представи новото си парче \"Луд\". В четвъртък пък ще пее Джена, която е в предсватбена треска. А в неделя в хитовете заведение ще звучат хитовете на фолк принцесата Теди Александров.

6 Коментара

:)

преди 7 години

След като Алисия най-накрая прекрати тяхната връзка, Николайчо вече може свободно да прави това, което и досега правеше прикрито – да си прекарва нощите с известни бръмчалки. Вратарят официално е изтрил Алисия от контактите си в Инстаграм и от харесванията от официалната си страница и сега, разбира се, ще се скъса да демонстрира колко му е добре без нея.

Коментирай

преди 7 години

Алисия е бита карта! Беше ясно, че връзката им няма да издържи. Разликата в годините си каза думата - леля Ася да си търси някой на нейните години! Стига е тичала по млади момчета, те не обичат стари чанти:)))))

Коментирай

Ха-ха

преди 7 години

Алисия и Преслава са на едни и същи години. Друго няма да пиша, нито за Коко Динев, нито за Цуни и т. н...

Коментирай

Бла бла

преди 7 години

Алисия е родена 1980г., а Преслава- 1984г. Как точно са на една възраст не мога да проумея?

Коментирай

ами

преди 7 години

щом можеш да пишеш, сигурно можеш и да четеш... Виж Гугъл, Уикипедия или поразрови и сам се убеди че разликата във възрастта им е 1 година. :)

Коментирай

Ева

преди 7 години

На втората снимка,момчето в дясно прилича ли на Бирмата или така ми се струва?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.