Преслава лапа 80 бона от изборите! (Не искала да стои 2 месеца във „ВИП Брадър”, за да не изпусне партийния урожай)

2424
30 Август 2015, 14:19


Поне 80 000 лева ще спечелят Преслава и продуцентите й от „Пайнер” от предизборната кампания преди месните избори наесен, разбра HotArena!

 

Заради тлъстия урожой, който се очаква да падне от политически партии, добричлийката е отказала да остане повече от две седмици в Къщата на „ВИП Брадър”, който трябва да започне на 15 септември, пише „Уикенд“.

 

Както „Уикенд” пръв съобщи в миналия си брой, Преслава ще е топ звездата, която ще представи чалгата в новия сезон за хайлайф-персони. Продуцентите на риалитито отправили и към нея същата оферта, както към останалите, а именно да живее зад огражденията в Нови хан, докато не бъде изгонена от зрителите.

 

Този вариант обаче категорично е бил отхвърлен от фирмата й, тъй като сезонът на ВИП-овете съвпада с предизборната кампания за кметските избори на 25 октомври. След сериозни дебати между Митко Пайнера и Нико Тупарев в крайна сметка е било решено звездата да престои в шоуто само 2 седмици срещу 30 хиляди лева, след което излиза на финансова жътва из политическите сцени.

 

Чалгаджийката вече била ангажирана за около 15 концерта из цялата страна. Заради голямата поръчка Пайнера отбил с хилядарка от хонорара й, за който се твърди, че е 6000 лв. „Преслава не симпатизира на нито една партия, все й е едно в чия кампания ще пее, стига да е доволна от заплащането. На местните избори през 2011 г. заработи доста повече пари, но тогава официалният й хонорар бе скочил на 10 бона”, коментират из лекия жанр.

 

Тази есен се очертава изключително доходоносна за певицата от Добрич. Освен половината от приходите от партиите, тя ще добави и ½ от хонорара от „ВИП Брадър”, другата остава за Пайнера. Паралелно с предизборната кампания обаче Преслава ще изпълнява и нощните си участията по кръчмите. По първоначални сметки общият й доход за 2-3 месеца ще догони 100 бона.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени