Преслава на баровски шопинг с двама от мутрите на Павката! Профука 10 бона за обувки и рокля „Валентино“

https://hotarena.net/laifstail/preslava-na-barovski-shoping-s-dvama-ot-mutrite-na-pavkata-profuka-10-bona-za-obuvki-i-roklia-valentino HotArena.net
Преслава на баровски шопинг с двама от мутрите на Павката! Профука 10 бона за обувки и рокля „Валентино“

Преслава живее на широка нога, откакто се гаджоса с подземния бос Павел Цветков – Павката, узна HotArena.

 

Преди броени дни Петя Колева се отдаде на баровски шопинг на пъпа на София – пл. „Света Неделя” №9, където е магазинът на италианската модна къща. След като детайлно огледа новите рокли на „Валентино”, в компания на две намусени мутри от обкръжението на Павката, премери няколко от тях и се спря на виолетова със странни пайети, писа „Таблоид“.

 

На етикета пишеше 6890 лева, но това изобщо не я стресна. След като взе твърдо решение да я купи, Преси се отправи към отдела за обувки. Само 5 минути по-късно поиска №39 от модел, наподобяващи сандали”, отчете се очевидецът на пазаруването. По думите му за скъпарските чепици фолкфурията броило още 3 бона.

 

За половин час пръсна 10 бона без да се замисли, явно откакто пъшка под чаршафите с Павката, кешът не е проблем”, категоричен бе свидетелят на разюзданото пазаруване.

 

Отскоро певицата е интимна със сенчестия бизнесмен Павел Цветков. Дълго време Преслава тънеше в самота, отдавайки се на спорадични свалки с нашумели мачовци. Сега обаче се е отдала на връзката си с мафиота, спряган като дясната ръка на ромския бос Стефан Бонев – Сако, приближен на Маргините.

 

Връзката им лъсна, след като Преслава си позволи публично да се натиска с гангстера в столичен клуб, където имала участие. Не след дълго влюбените започнали безсрамно да се натискат и накрая си тръгнали заедно.

 

Твърди се, че Павката е втори по важност в нарко-организацията на Сако и тартор на всичките биячи на боса. Явно позицията е добре платена, след като Преслава с лека ръка пилее хилядарки за дрехи и обувки, шушукат в София.

8 Коментара

Сани В.

преди 6 години

Горкото момиче!Искрено буди съжалението ми!Много скоро отново ще разбере ,от къде точно духа вятъра,че става такова течение!

Коментирай

Ева

преди 6 години

Тя е такава скъперница,никога няма да купи такива дрехи.Роклите са й до 50 лева.

Коментирай

.....

преди 6 години

Tq ciganka, toi ciganin, i kato dobavim vlechenieto im kum narkoticite... - idealni sa edin za drug!!!!

Коментирай

taka e tq e nai evtinata chalgarka

преди 6 години

No v sluchaq ne plashta tq taka che moje i da e izgyrbila selqnina.

Коментирай

daaaaam

преди 6 години

Tq che e mangalka taka e, no e klasi nad oniq mirizlivi shundi s operirani klunove i rabiti ot klienti harlupi Zlatka i Mariq Cvetkova

Коментирай

Ралица

преди 6 години

От най-обичана певица с изцепките си стана най-мразена. Сама си го направи. Така става, когато хора без акъл придобият популярност и спечелят малко повече пари. Жалка историйка, но мисля, че тя тепърва ще се закопава. Кой знае на какви циркове ще станем свидетели.

Коментирай

тони

преди 6 години

Много неграмотни сте хотарена.Човекът се казва Павел Лазаров,не Цветков.Мария Цветкова е бившата му.Поне пишете хората с верни имена.юПавел не е никакъв бос,а прост бияч и момче за всичко.Кара старо Ауди от 2008-9 година и живее на гърба на приятели.Проверявайте си инфото.

Коментирай

буби

преди 6 години

Курвенското й изби, когато отслабна. Докато беше пълна държеше поведение, но щом отслабна си показа истинската същност.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.