Преслава на косъм от смъртта (Всичко за ужаса, който певицата преживяла)

2169
14 Септември 2016, 09:53


Като малка Преслава преживяла опасен инцидент, който можел да струва живота й, научи HotArena.

В детските си години Преслава често ходела на семейната вила, където прекарвала дните в игра заедно с останалите малчугани. Един ден докато родителите й се занимавали с работа на двора Преслава си играела със съседче на саби. Малчуганите се гонели и размахвали пръчки един срещу друг. Пред вилата имало шахта в която се намирали водомерите, а от нея стърчали две остри и дълги арматурни железа.

По време на играта Преслава се увлякла и паднала в шахтата. Родителите й изпаднали в шок, защото помислили, че детето се е нанизало на някое от железата. Петя се разминала само с няколко драскотини и дори не прекарала ден в болницата.

Сериозно падане тя преживяла още в бебешка възраст. В първите дни след изписването й от родилното бъдещата певица прекарвала дните си в кошче, което сестра й люлеела. Каката на Преслава така силно залюляла кошчето, че бебето се претърколило и паднало на земята. След преглед при лекар се оказалo, че и този път Преслава извадила късмет и се отървала без никакви последствия, пише „Галерия“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени