Преслава нарисува гайтански вежди, след като им отмина модата (ФОТО ФАКТ)

https://hotarena.net/laifstail/preslava-narisuva-gaitanski-vejdi-sled-kato-im-otmina-modata HotArena.net
Преслава нарисува гайтански вежди, след като им отмина модата (ФОТО ФАКТ)

Една от най-красивите фолк певици – Преслава, винаги се сеща да приложи нещо върху себе си едва тогава, когато му мине модата. Най-пресни примери затова са дебелите вежди и дългите екстеншъни, видя HotArena!

 

Брюнетката съвсем наскоро откри топлата вода, че й отива дълга коса. Преди това тя не се суетеше толкова много, що се отнасяше до вида на прическата й.

 

Откакто сложи изкуствените притурки на главата си, уж само за клип, Преси започна да прибягва до тях и в ежедневието си.

 

Сега пък се е запалила по дебелите вежди, на които модата вече е към края си. Откакто нашумяха, всички се нагледахме на супер нелепи опити на разни красавици да си изрисуват по един чифт.

 

Такът е и случаят на Преслава. Нейните не са нарисувани естетически, а просто са очертали още по една бройка над нейните. И това се забелязва с просто око и без да се увеличава най-новото й фото.

 

Жалко, ако веждите й са направени от професионален гримьор, тъй като моливът доста ясно се вижда, а не би трябвало.

2 Коментара

me

преди 9 години

Haha ujas. Te mai pak sa na moda no e smehotvorno da gi risuvash taka.

Коментирай

Нели

преди 6 години

Абсолютна бутафория е! Стоят неестествено на лицето- ужасно е!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.