Преслава не е спряла с магистралите! Шокира екипа на „Като две капки вода“ с неадекватното си поведение (Всичко за случката)

https://hotarena.net/pod-pricel/preslava-ne-e-spriala-s-magistralite-shokira-ekipa-na-kato-dve-kapki-voda-s-neadekvatnoto-si-povedenie HotArena.net
Преслава не е спряла с магистралите! Шокира екипа на „Като две капки вода“ с неадекватното си поведение (Всичко за случката)
Преслава въобще не се е отказвала от вредните си навици и доказателство за това е появата й на снимки за \"Като две капки вода\", разбра HotArena.


Всеки от участниците в шоуто за имитации трябваше да мине и през допълнителната задача да се дегизира като сервитьор в конкретна верига ресторанти. Щом дошъл редът на Преси, екипът, който е виждал какво ли не, се хванал за главата. Певицата дошла видимо надрусана на снимките и буквално не знаела къде се намира, което е видимо и на записа от резила.


Преслава успяла отново да се изложи тотално, както и с повечето си задачи в \"Капките\". Тя бе дегизирана с руса перика и улта къса пола, допълнена с високи токчета. В този вид нямаше как да не бъде разпозната от посетителите, които също недоумяваха дали поведението й е част от задачата или ефект от конкретни вещества.


„От кухнята й звънят в слушалката да й кажат, че салата „Цезар“ за маса 8 е готова и трябва да я отнесе, тя отива на плота и взима за клиентите кюфтета от киноа с гарнитура зеленчуци. Възможно ли е да не различаваш кюфтета от салата?“, зачуди се една от сервитьорките.


Преслава забравила и не една и две поръчки и горките клиенти си поръчвали отново и отново. Певицата се оплакала на истинските сервитьорки, че не може да помни толкова неща, а междувременно говорела забавено и с блуждаещ поглед. „Точно като надрусана беше“, категорични са келнерките. 


За разлкика от нея, Прея се справила сякаш е родена с табла в ръка. Калин Врачански пък спретнал същински спектакъл. Актьорът бил доста муден, но фенките дори се радвали на по-дългото му присъствие близо до тях. Изведнъж Калин се оказал засипан от бакшиши и салфетки с телефонни номера на мадами, пише \"Всеки ден\".

6 Коментара

zlatena

преди 7 години

Нямам търпение да видя Калин как се е справил като сервитьор сигурно перфектно.Може би ще го дават в понеделник .

Коментирай

d-r razum

преди 7 години

на вас от хотарена и 10 кофи с лайна в устата да ви изсипат ще са ви малко...всички гледахме, преслава се предстви блеестящо и изобщо не беше надрусана...на вас от хотарена са ви надрусани мозъците ..забравих вие сте безмозъчни мекотели

Коментирай

-5

преди 7 години

Povecheto ne spodelqme mnenieto ti, d-r Spazum ahahahhaha Dori na tazi snimka izglejda neadekvatnA ahahahah Mrusna, drogirana shafrantia! Mangalka

Коментирай

eag;

преди 7 години

Mangalka? IMa samo edna i tq se kazva Laimolet Lapnipishkova

Коментирай

Carly

преди 7 години

Huhu,super sieht die Box aus – einfach Klasse! Superschöne Farben und der Aufsatz ist auch wunderschön geworden – so wie ich es mag! Danke für die Verlinkung – falls Du noch ein paar &#tr20;e2nsthaf8e ” Sprüche brauchst – sag Bescheid – zu meiner Glückskeksbox hatte ich da auch welche gemacht.Ganz liebe Grüße und ein schöne WEAndrea-Emmi41

Коментирай

Marlie

преди 7 години

Im Prinzip gebe ich dir Recht. Die Hersteller ziehen aber langsam an. So gibt es von Osram und Bioledex sehr gute und helle LED-Lampen. Philips hat vor einigen Tagen ebenfalls ein legtnutisssarkes Model .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.