Преслава: Никой не ме иска за жена, ще си остана стара мома! Вижте как се издаде

https://hotarena.net/laifstail/preslava-nikoi-ne-me-iska-za-jena-shte-si-ostana-stara-moma-vijte-kak-se-izdade HotArena.net
Преслава: Никой не ме иска за жена, ще си остана стара мома! Вижте как се издаде
Преслава се е отказала от идеята да създава семейство. Певицата сама призна, че няма да се омъжва и ще си остане стара мома, видя HotArena.


Изпълнителката попари надеждите на хилядите се фенове един ден да я видят като булка. В страницата си във Фейсбук звездата на Пайнер публикува шеговит пост, в който заявява, че няма да се омъжва, тъй като не иска да обиди някой от обожателите си.


И макар публикацията да е уж на шега, онлайн потребителите смятат, че зад нея прозира и истината. \"То е ясно, намеква, че няма да  минава под венчило.\", убедени са форумци.


Наскоро и майката на звездата направи същото пророчество за бъдещето на щерка си - че няма кой мъж да я вземе и тя ще си остане стара мома. HotArena първи предаде думите й, можете да видите цялото й изказване ТУК


 

6 Коментара

bg

преди 7 години

kurvite ne se omajvat

Коментирай

до bg

преди 7 години

напротив курвите се омъжват и стават много добри майки а т и нещастнико умри в злобата си

Коментирай

d-r razum

преди 7 години

EВАЛА НА ПРЕСЛАВА , ДОКАЗА ЧЕ Е НАПЪЛНО САМОСТОЯТЕЛНА И УСПЯЛА ЖЕНА .ПРЕСЛАВА ИЗКАРВА МИЛИОНИ ОТ УЧАСТИЯ И НЕ И ТРЯБВА НЯКОЙ СМОТАНЯК ДА И ХАРЧИ ПАРИТЕ И ДА И СЪЗДАВА ГЛАВОБОЛИЯ ПРЕСЛАВА НЕ Е КАТО ЕМИЛИЯ АЛЧНА ЗА ПАРИ ДА СЕ НАТРЕСЕ НА КОКО ДИНЕВ , ЕТО СЕГА ЕМИЛИЯ ПОСТОЯННО Е СЪС СЧУПЕН НОС И ПОСИНЕНЕА ОТ БОЙ ОТ КОКО АМА ЕМА НАЛИ НЕ ИСКА ДА ИЗПУСНЕ ЗЛАТНАТА КОКОШКА КОКО ГО ТЪРПИ И МЪЛЧИ....АМИ ФАЛШИВАТА ГАЛЕНА..ТЯ БЕЗ ГАЛИО ВАФЛАТА Е КРЪГЛА НУЛА..ВЪПРЕКИ ЧЕ НОНОСТОП ИЗНЕВЕРЯВА НА ГАЛИН , ГАЛЕНА СЕ Е ОБВЪРЗАЛА С НЕГО ЗАЩОТО ГАЛИО Е ЗЛАТНА МИНА..АМИ МАРА ОТВАРАЧКАТА- Д АНЕ БИ ДА ОБИЧА МЕЧОТО ГУЩЕРОВ- ТА КОЙ ЩЕ И СПОНОСРИРА КЛИПОВЕТЕ КОИТО НЕ СА НИКАКА ЕВТИНИ И ТАКА ЕВЛА ПРАВЯ НА ПРЕСЛАВА ЧЕ САМА СИ ИЗКАРВА ПАРИТЕ БЕЗ БОГАТИ СПОНОСОРИ И НЕ БИВА ПОДЛОГА НА НИКОЙ ..ДОКАТО КОЛЕЖКИТЕ И ГАЛЕНА, ЕМА И ОЩЕ ПОДОБНИ С А ПОДЛОГИ НА МЪЖЛЕТАТА СИ А ПОМЕЖДУ ДРУГОТО И ГАЛЕНА И ЕМИЛИЯ НЯМАТ ОФИЦЯЛНИ БРАКОВЕ С ПОЛВИНКИТЕ СИ НО ГИ СТИСКАТ ЗДРАВО ЗА ГУШИТЕ И ИМ ЦОЦКАТ ПАРИЧКИТЕ

Коментирай

zlatena

преди 7 години

Преслава Креслива със нейното виене става само да плаши кучетата а тази жена има подкрепата само на чалгарски пубери и музикалните инвалиди в България а те не са мнозинство и на финалът на като две капки вода ще се убедим в това.

Коментирай

Шони

преди 7 години

ГОЛЯМА ПРЕСТРУВАНА СИ,ЛЕКЕ СЕЛСКО,НЯМАШ СТИЛ,КЛАСА,ИСТЕРИЧНА КУР.ВА.Е,ИМАШ ПАРИ,АМА И ГЪМИЧА НЕ ТЕ ЕБАВА ЗА СЛИВА,ЩОТО НЕ СТРУВАШ,КОЛКОТО И ДА СЕ ПРАВИШ НА ХРИСИМА И ДОБРА.ЗЛОБНА ЗАВИСТЛИВКА,ЗАЩОТОКОМПЛЕКСИТЕ ТИ СА ГОЛЕМИ.САМО СЕ ИЗЛАГАШ,СТОЙ СИ В КРЪЧМИТЕ И СИ ПОКАЗВАЙ СТАРИЯ ГЪЗ.

Коментирай

Deejay

преди 7 години

Amnah KhanNow, what do you have to say? Will Robert F. Kennedy have supported Barack Obama, or would he have known better not to since keeping in mind the actual core of the American esmetlishbant and its politics? I think, the answer is as clear as Bobby’s own purpose against war, poverty and inequality.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.