Преслава обра шейх!

https://hotarena.net/lubopitno/preslava-obra-sheih HotArena.net
Преслава обра шейх!


Фолк певицата Преслава обра шейх, дочу HotArena. Арабски принц платил луди пари за вниманието на брюнетката и вече е попълнил сметката й с над 100 бона.

Историята е напълно реална, като родната фолк звезда дори е получила предложение за брак и деца. С една малка подробност – главна героиня не е истинската Преслава, а ромска булка от Исперих.


Изпълнителката се оказа замесена в уникална схема за пари. Няколко начетени ромски девойки със звучните имена Сийка, Верчето и Хризантема ловко мамят наивни богаташи по интернет, скубейки ги за пари.

Мургавите любовчийки използвали чужда самоличност, за да примамват мъжете. Представяйки се за родните певици, те ги скубели до последно.

Разпалените от любов милиардери, пращали пари за интернет, нови компютри, болни роднини, дрехи, камери и т.нат. А когато нещата най-накрая опрели до виждане по камера на живо, мнимите Преслава, Галена и Десислава си изтривали акаунтите и си създавали нови.

Най-напориста се оказала мнимата Преслава, която така омаяла арабски богаташ, че чак й заредил банковата сметка със 100 бона.


\"Така го омая, че всички бяха втрещени. Когато й звъннеше по телефона, веднага му говореше заучени мили неща на развален английски, които винаги използва. То не бяха пари за камера на компютъра, нов лаптоп, лекарства за \"болните\" й родители, а накрая се бръкна с крупната сума за билет да отиде при него и други \"дребни\" разходи\", разкриват нейни дружки схемата, пише „България днес“.

В крайна сметка милиардерът останал с пръст в устатата, тъй като веднага щом получила парите ромската чалгаджийка закрила сметката и телефона си, за да не я проследят. А малко след това вдигнала цял палат.

Що се отнася до мераците на бизнесмена, да се уреди с певицата и да я привика да живее при него и да му роди деца, мечтата му рухнала и пил една студена вода. А мнимите изпълнителки живеят като кралици.

\"Тук може да видите най-богатите хора в Исперих. С онлайн измами си построихме огромни палати и си накупихме бентлита, мазератита и поршета. Много от парите дори няма къде да се инвестират вече, представете си колко добре се справят с омайването\", споделят дружки на мнимите любовчийки.


Новоизпечените богаташки се глезели със спа процедури, разходки из моловете, покупки, разкрасителни процедури и други. Накрая дори рискували да се пуснат и в реален чат, но само с очила, за да не бъдат разпознати.

4 Коментара

ХАХАХ

преди 8 години

Ооо сега проститутката ще бъде не ''Певица на годината'' а ''Певица на вселената'' :D Пайнер още десет години ще и дава награди а тя от своя страна ще върви с различни милионери, шейхове мейхове там и ще дава пари на Митко а той само заради това ще прави Певица на не знам какво там... А другите, които не ходят с милионери и шейхове ще си бъдат ще си мечтаят за наградата ''Певица на годината'' ... Колко жалко нали ?

Коментирай

до хахзх

преди 8 години

абе тъпо същество иди се застреляй някъде..ти можеш ли да четеш изрод такъв..отнася се до мнима циганка, която лъгала че се казва преслава

Коментирай

обичам те Шиши и всички с дебели портфейли!

преди 8 години

АЛОООООО ЗАЩО НЕ НАПИСАХТЕ ВАШАТА ЛЮБИМКА НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА КОЙ ШЕЙХ ЗАБАВЛЯВА ЕДНА СЕДМИЦА В ДУБАЙ СЕДНАЛИ СТЕ ДА ДРАСКАТЕ КОЯ ЦИГАНКА КОЙ ОМАЯЛА. ЦИГАНКИТЕ СА СИ ЦИГАНКИ ТО ТОВА СИ ИМ Е В КРЪВТА! РОДНИНИТЕ НА ВАШАТА ПРИЯТЕЛКА И КОЛЕЖКА' ЖУРНАЛИСТКАТА" ОТ С. КАРАДЖОВО- КУРВОЛЕТА ЛАПНИПИШКОВА !

Коментирай

до ХАХАХА

преди 8 години

Не е лесно и да си тъп на този свят! Другото е очевидно!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.