Преслава пак подкара „белото“, надрусаната певицата едва не се преби на концерт, опипва се вулгарно пред публиката (Шок фото)

https://hotarena.net/laifstail/preslava-pak-podkara-beloto-nadrusanata-pevicata-edva-ne-se-prebi-na-koncert-opipva-se-vulgarno-pred-publikata HotArena.net
Преслава пак подкара „белото“, надрусаната певицата едва не се преби на концерт, опипва се вулгарно пред публиката (Шок фото)
В зрелищен сеир се превърна концерт на Преслава в община Борино, след като певицата се появи видимо друсана на сцената, научи HotArena.

Да гледат брюнетката безплатно се бяха събрали хиляди от околията. Те не повярваха нито на очите, нито на ушите си, след като фъфлещата певица хвана микрофона, а малко след това се строполи на сцената.

По думите на хора от смолянската община пред сцената е имало над 4000 човека. Още с качването си на подиума изпълнителката успяла да разсмее публиката с признанието, че не може да запомни името на населеното място, но за сметка на това то било много красиво. С блуждаещ поглед и приповдигнато настроение тя откровено фъфлела в микрофона, като неспирно вдигала наздравици, пише \"Всеки ден\".

Интересната гледка била допълнена с несвързани реплики, бурни танци и кючеци, които тя мятала на сцената, въпреки че не е известна като първа танцьорка. По време на едно от тези изстъпления Преслава се спънала в кабел, след което паднала на колене върху озвучаващата колона. Неин фен успял да реагира, за да омекоти удара, като я хванал с ръка, но според очевидци пораженията по тялото на певицата никак не са били малки. Въпреки това тя все пак успяла да се окопити. С широка усмивка на уста излязла от ситуация, споделяйки, че понякога кръшните танци водят до сакатлъци. „Абе тая колона много ми харесва, очевидно чувствата ни са взаимни, ето - прегърнахме се“, ухилила се неадекватната Преслава.

Това не е единственият гаф на изпълнителката по време на участие в последните дни. В дискотека във Варна тя втрещи феновете си, като започна да се опипва пред очите им. В пристъп на неадекватност и явно превъзбудена, певицата започнала да гали най-милото си направо на сцената. Това нажежило страстите сред мъжете, а някои жени засрамено извърнали глави. Въпреки това звездата продължила да се радва на собственото си тяло. По някое време все пак усетила, че поведението й е непристойно, и престанала. Персоналът на заведението я свалил от подиума и купонът продължил с диджея.

„Тая жена въобще не знае на кой свят е. Ако не се вземе в ръце, скоро и с кариерата, и с живота й е свършено“, възмущават се в чалга средите. Публична тайна от години е, че Преслава почти всеки ден шмърка кокаин, на което се дължи и рязкото й отслабване.

8 Коментара

Нищо ново

преди 7 години

Преслава винаги е нашмъркана. Преди беше пич - естествена, земна и най-вече адекватна. Парите и славата си казаха думата...

Коментирай

Hotarena

преди 7 години

Zlobi dolni, lyjlivi, izmisleni....ne znam ili pone ne sym chuvala, no nqkoi trqbva da vi osydi vas, lainqniq vi sait da se zalichi. Ot muhata slon pravite ...ne stiga , che ste negramotni, ne stiga che lyjete, izmislqte si, a i po tozi nachin sybarqte avtoriteta na horata. Ne govorq za Preslava konkretno, govorq za mnogo izvestni lichnosti v Bg, koito ste opliuli v jalkiq sait. Iskrebo i ot syrce vi jelaq syd, jalki smeshni hora!!!

Коментирай

;0

преди 7 години

А ти, по възможност пиши на кирилица. Неграмотнико прост :)

Коментирай

ДА ВИ ПИКАЯ В МОЗЪЦИТЕ ПРОСТИ

преди 7 години

Хотлайнари стига сте плюли Преслава.От злоба се насрахте.Насрахте се да плюете преслава и да хвалите долнопробната мастия Клозета.Да ви се изпикая на статиите!

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 7 години

Несполучливите връзки,славата и парите си казаха своето.Това е,като едно селско гардже,си отърси перушината и се вземе за най-сладкопойната птица и от стария пън,заживее сред елита на гората.........жалко.

Коментирай

Hahahaha

преди 7 години

Тъпаци, колко сте жалки, нали го има клипа, момичето мести колоната, която пречи и бумти право в главите на феновете, не се излагайте, моля ви се ... Ужас...

Коментирай

преди 7 години

Тея поръчкови статии на цигането от Караджово ,вече стигнаха твърде далеч.Преслава е време да ви осъди и да ви фалира гнусния сайт.Много ниско сте паднали последната година .Статиите са или поръчкови,или тотално измислени от болните ви мозъции.Дано скоро ви одъдят и ви фалират,гадни отрепки

Коментирай

Hotarena

преди 7 години

Ako nqmam vyzmojnost da pisha na kirilica stavam "negramotniko" , che i "prost" ;) Da ne si ti nqkoq ot izmislenite jurnalistki na saita i da te zasegnah lichno? Na vas mozycite vi sa deformirani i da pisha, i da ne pisha na kirilica , vie po-umni nqma da stanete.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.