Преслава печели за сметка на бременните си колежки, изнудва заведенията за космически хонорар

https://hotarena.net/laifstail/preslava-pecheli-za-smetka-na-bremennite-si-kolejki-iznudva-zavedeniiata-za-kosmicheski-honorar HotArena.net
Преслава печели за сметка на бременните си колежки, изнудва заведенията за космически хонорар
Преслава трайно ще качи хонорара си от 7 на 10 000 лева. Рязкото покачване на цената се дължи на това, че двете й бременни колежки Галена и Джена са имали предварително уговорени участия, които сега Преслава ще трябва да поеме, научи HotArena.

След временното оттегляне на Галена от сцената, Преслава остана топ звездата на Пайнер. Интересът към нея рязко се вдигна, а добричлийката не знае къде да огрее по-напред. Невижданият интерес полакоми звездата и нейните продуценти да си поискат космически хонорара от 10 бона. По този начин ще компенсират липсата на финансови постъпления от другите две оборотни певици, които предпочетоха да свият семейно гнездо.

Нейни колежки злословят, че тази сума е непосилна за заведенията и скоро те ще спрат да я канят, Това пък ще се окаже печелившо за останалите певици, които драпат да имат повече участия. Анелия, Деси Слава и Емануела са другите любимки на Пайнера, които в момента пеят срещу 6 хиляди лева. Към Емануела интересът е огромен и тя не поема повече участия до Нова година, пише „ШОУ“.

7 Коментара

Симо

преди 7 години

Това са пълни глупости. До сега Преслава да не е била непозната в този бранш и сега, поради бременност на колежки, да е станала по-популярна?

Коментирай

Сани В.

преди 7 години

........ще качи хонорара си от 7 на 10 000 лева. Не става дума никъде за по-популярна!Тя пак си е популярна,но и поради липсата на другите популярни поради бременност,ще лапне и много големи хонорари и ще бъде канена на повече места!Това е абсолютно нормално,не виждам никаква сензация в това!Празници ,пиещи и забавляващи се ,а и забавляващи ги като Преслава!

Коментирай

Малиииии

преди 7 години

Е..а си устището. Порно актрисите ще й завидят ако я видят.

Коментирай

Meri

преди 7 години

Топа на България!

Коментирай

До Малиии

преди 7 години

От на тая п*рно актриса Галя Ваната , объркала професията , по-голяма уста няма в попфолка

Коментирай

Kris

преди 7 години

Xaxaxa ne znaeshtite pak se iskazaha uchastiqta na Galena i Emilia ne gi e poela Preslava zashtoto neinata programa e zapulnena ot nachaloto na godinata takache niama kak da gi poeme tezi uchastia se davat na Desislava i Emanuela kakto i tezi na Djena raspredeliat se na ustanalite

Коментирай

x i y

преди 7 години

ОТ 10 ГОДИНИ ПРЕСЛАВА Е С НАЙ-ВИСОК ХОНОРАР СРЕД ПОПФОЛК ПЕВИЦИТЕ..БРЕМЕННАТА ГАЛЕНА ДА ГО ДУХА - ТЯ ГАЛЕНА НИКОГА АМА НИКОГА НЕ Е ДОСТИГАЛА ХОНОРАРА НА ПРЕСЛАВА ЗАЩОТО ГАЛЕНА НА ЖИВО НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ А САМО СЕ ЧЕКНЕ И СИ ПОКАЗВА ИНТИМНОСТИТЕ, ТЪРКАЛЯ СЕ ПО ПОДА И ПОДВИКВА КАТО КАРУЦАР

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.